Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar.

Life is Strange Double Exposure hakkındaki yorumlar hiç de iç açıcı gelmedi. Oyunun birçok açıdan (teknik, hikaye vb.) epey sıkıntılı ve kötü olduğu söyleniyor. Reddit'te paylaşılan Tier List'lerde Double Exposure hep en kötü seviyelerde yer alıyor.

Gerçekten bu oyun söylendiği kadar kötü mü? Eğer kötüyse neden kötü?

@FenerbahçeliMaxCaulfield @Chloe Price

Merhaba arkadaşlar.

Life is Strange Double Exposure hakkındaki yorumlar hiç de iç açıcı gelmedi. Oyunun birçok açıdan (teknik, hikaye vb.) epey sıkıntılı ve kötü olduğu söyleniyor. Reddit'te paylaşılan Tier List'lerde Double Exposure hep en kötü seviyelerde yer alıyor.

Ben abimin bilgisayarından biraz oynamıştım ve oyun RTX 4070 Ti ile bile kasıyordu, optimizasyon sorunları var. Ama hikayesi güzelmiş, plot twıstler var oyunda. Bildiğim kadarıyla.

Kasıyor dediğim normal kasma değil, FPS drop gibi ama çok sık olan bir şey vardı adını unuttum. O tarz bir şeydi. Ayrıca yüksek ve ultra arasında çok fazla FPS farkı vardı.
Şimdi anladım. Merak ettiğim için bir Benchmark'a baktım, RTX 4070 ile 1440p Cinematic ayarlarda 50-60 FPS alınabiliyormuş. Expedition 33 bile RTX 4070 ile 1440p Epic ayarlarda 40 FPS civarı veriyor.

Merhaba arkadaşlar.

Max Caulfield karakterini gördüm. İlk oyundan bir karakteri görmek bana baya iyi geldi. Sonra bir cümle kurdu. "Zamanı geri alamıyorum." diye. Oyunu kapadım. Hâlen yüklü ama giresim gelmiyor.

Max Caulfield karakterini gördüm. İlk oyundan bir karakteri görmek bana baya iyi geldi. Sonra bir cümle kurdu. "Zamanı geri alamıyorum." diye. Oyunu kapadım. Hâlen yüklü ama giresim gelmiyor.
Zamanı geri alamayan Max düşünemiyorum bile.

Yakında gelecek Reunion'da bile zamanı geriye alma özelliği olacak deniliyor, bu demek oluyor ki DE gerçekten çok sıkıntılı.