Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Şu anda Steam’de Black Friday indirimleri mevcut. Birçok oyun güzel indirime girdi fakat maalesef Life is Strange 1’in orijinal sürümü indirime girmedi. Sadece Remastered paketi indirime girmiş, fakat o da zaten Steam hesabımda var.

Maalesef Life is Strange Remastered’da Türkçe yama sorunu mevcut. Orijinal Life is Strange için ise hâlihazırda Türkçe yama mevcut. Bu nedenle orijinal Life is Strange’i almak istiyorum.

Fakat oyunun 16 dolarlık fiyatı yüzünden biraz kararsızım. Sizce Life is Strange Remastered varken orijinal Life is Strange alınır mı?

İnternetten üzerinde GOG ve bir ton repack hali mevcut o şekilde indirebilirsiniz. Remastered hali varken o kadar masraf yapmanıza gerek yok nihayetinde oyunu satın almışsınız.

Birkaç yerden okuduğum ve gördüğüm kadarıyla remastered daha kötü görünen bir oyun zaten. Orijinal halini oynadım bir sorun ile karşılaşmadım, 16 dolara değer mi? Değmez. Zaten oyunu almışsın git korsan oyna.

Birkaç yerden okuduğum ve gördüğüm kadarıyla remastered daha kötü görünen bir oyun zaten. Orijinal halini oynadım bir sorun ile karşılaşmadım, 16 dolara değer mi? Değmez. Zaten oyunu almışsın git korsan oyna.
İnternetten üzerinde GOG ve bir ton repack hali mevcut o şekilde indirebilirsiniz. Remastered hali varken o kadar masraf yapmanıza gerek yok nihayetinde oyunu satın almışsınız.
Zaten indirmiştim o sürümü ve oynayabiliyorum. Fakat Steam üzerinde ekran görüntüsü paylaşmak istiyorum. O yüzden 16 doları vereceğim gibi görünüyor :(