Makaleler
17
1768929978824.webp

Life is Strange: Reunion'un ön gösterimi 32 dakika sonra başlayacak, önceden bilgiler gelmeye başladı. Xbox'un kendi sitesinde yazan bilgiye göre oyun 26 Mart 2026'da erişilebilir olacak.

Kaynak: https://news.xbox.com/en-us/2026/01/20/life-is-strange-reunion-reveal/

1768930218339.webp

sızıntı doğru ama tarih yalan. Oyunun kendisi de "eski günlerin hatırına" satmaya çalışan, muhtemelen 6-7 saatlik kısa ve pahalı bi dlc kıvamında oyun olacak. Beklentiyi arşa çıkarmayın derim.

Sızıntı doğru ama tarih yalan.
Değil, yayında doğrulandı tarih.

1768933501892.webp

Ayrıca Steam'de ön siparişe açılmış.

1768933614115.webp

Muhtemelen 6-7 saatlik kısa ve pahalı bir DLC kıvamında oyun olacak. Beklentiyi arşa çıkarmayın derim.
Yayın az önce bitti ve gördüğüm kadarıyla "yapılmış olmak için yapılmış" bir oyun gibi durmuyor. Şahsen beklentimi düşük tutmuyorum bu oyun için, ön sipariş fiyatı 30 dolar değil de daha düşük olsa şimdiden alırdım mesela.

Değil, yayında doğrulandı tarih.

Eki Görüntüle 219612

Ayrıca Steam'de ön siparişe açılmış.

Eki Görüntüle 219613

Yayın az önce bitti ve gördüğüm kadarıyla "yapılmış olmak için yapılmış" bir oyun gibi durmuyor. Şahsen beklentimi düşük tutmuyorum bu oyun için, ön sipariş fiyatı 30 dolar değil de daha düşük olsa şimdiden alırdım mesela.
Oyunla ilgili beklentiyi inanılmaz yükselttiler. Double Exposure gibi olmayacağı ortada. Çünkü artık son çıkış kapıları bu oyun. Chloe'yi de harcarlarsa ellerinde kimse kalmamış olacak seride. Kate'in mi hikayesini yapacaklar bunu da harcarlarsa? :D Yapamayacaklarına göre bu oyuna odaklanmışlar, bariz ortada. Ben beklentimi çok yüksek tutuyorum şahsen, bu tanıtım çok iddialıydı.