Life is Strange: Reunion, 26 Mart 2026'da geliyor!

Makaleler
17
Umarım ilk 2 serisindeki gibi etkileyici ve güzel bir hikaye olur 1 ve 2'den sonra seri tepetaklak gitti.

Sayfa 404'e düşüyor şimdi, geri kaldırmışlar Xbox sitesindeki içeriği

Son düzenleme:
sızıntı doğru ama tarih yalan. Oyunun kendisi de "eski günlerin hatırına" satmaya çalışan, muhtemelen 6-7 saatlik kısa ve pahalı bi dlc kıvamında oyun olacak. Beklentiyi arşa çıkarmayın derim.

Sızıntı doğru ama tarih yalan.
Değil, yayında doğrulandı tarih.

Ayrıca Steam'de ön siparişe açılmış.

Muhtemelen 6-7 saatlik kısa ve pahalı bir DLC kıvamında oyun olacak. Beklentiyi arşa çıkarmayın derim.
Yayın az önce bitti ve gördüğüm kadarıyla "yapılmış olmak için yapılmış" bir oyun gibi durmuyor. Şahsen beklentimi düşük tutmuyorum bu oyun için, ön sipariş fiyatı 30 dolar değil de daha düşük olsa şimdiden alırdım mesela.

Oyunla ilgili beklentiyi inanılmaz yükselttiler. Double Exposure gibi olmayacağı ortada. Çünkü artık son çıkış kapıları bu oyun. Chloe'yi de harcarlarsa ellerinde kimse kalmamış olacak seride. Kate'in mi hikayesini yapacaklar bunu da harcarlarsa? Yapamayacaklarına göre bu oyuna odaklanmışlar, bariz ortada. Ben beklentimi çok yüksek tutuyorum şahsen, bu tanıtım çok iddialıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…