Daha önce Life is Strange 1 Steam'de uzun yıllar sonra ilk defa indirime girmişti. O indirimi kaçıranlar için şimdi hem Life is Strange 1'in hem de Before the Storm'un GOG versiyonu uzun yıllar sonra indirime girdi. Üstelik GOG'daki versiyonlar tamamen DRM Free, yani DRM'siz.
Life is Strange Complete Season (LiS 1) $2,99 veya 137,69 TL:
Güzel oyun alınabilir yalnız bir konuda uyarayım, "Life is Strange Complete Season" bu satılan normal sürüm Remastered değil.
Remastered olmayan normal sürümün düzgün bir Türkçe yaması yok, var olan yama kalitesiz.
Remastered sürümün kaliteli bir yaması var ancak normal sürümle uyumlu değil.
Güzel oyun alınabilir yalnız bir konuda uyarayım, "Life is Strange Complete Season" bu satılan normal sürüm Remastered değil.
Remastered olmayan normal sürümün düzgün bir Türkçe yaması yok, var olan yama kalitesiz.
Remastered sürümün kaliteli bir yaması var ancak normal sürümle uyumlu değil.
Evet, orası da var. Fakat ben şahsen Remastered sürümü beğenmiyorum. Eğer kaliteli Türkçe yama kullanmak gibi bir önceliğiniz yoksa bu OG sürümü almanızı öneririm. Çünkü Remastered sürümde bazı teknik sorunlar mevcut. Hatta Remastered sürümde oyunun bir yerinde oyun bozan (ilerlemeyi engelleyen) bir hata bile mevcut, o kısmı geçmek için spesifik bir dolambaçlı yöntem kullanmanız gerekiyor. O yüzden Türkçe yama şart değilse kesinlikle OG sürümü öneriyorum.