İnceleme Life is Strange

Oyunu Makine kanalından duymuştum. Oyun hakkında dediklerini duyunca direkt oyunla alakalı olan merakımı kesmiştim. Ama yazdığınız incelemeyi okuyunca bir şans daha vermeyi düşünüyorum.

İnceleme için eline sağlık. Özellikle müzikleri çok güzel, ben de çok beğenmiştim.

iOS linki koymayı unutmuşsunuz. İnceleme güzel olmuş. Ben de çok severim bu oyunu. DLC paketi her ne kadar kötü olsa da.

Bu arada neden sadece eski telefonlar. Telefonum Android 14 ve indirebiliyorum oyunu Play Store üzerinden.

Until Dawn çakması oyun.

Optimizasyonu kötü. Sistemim yettiği halde kasıyordu.

Bu arada neden sadece eski telefonlar? Telefonum Android 14 ve indirebiliyorum oyunu Play Store üzerinden.
Aaa, yeni güncelleme ile getirmişler cidden yeni telefonlara da. Ben incelemeyi yazarken maalesef desteği yoktu. Söylemeniz çok güzel oldu. Teşekkürler!
Optimizasyonu kötü. Sistemim yettiği halde kasıyordu.
Turbo Boost'u kapatmama rağmen hiç sıkıntı yaşamamıştım. Başka bir şeyle ilgili sorun yaşamış olabilirsin. Optimizasyon anlamında sıkıntı yaşayanı da pek görmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…