Captain Levi

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Paradis
Sizce Life is Strange'in “doğru” sonu hangisiydi? Ben 2 kez oynadım ama 2 kez de “Chloe'yi kurtar” sonunu seçtim ama bu tamamen duygusal bir bağlılıktan değildi. Ne Chloe'ye özel bir sempatim vardı ne de Arcadia Bay bana yaşaması gereken bir yer gibi geldi. Aksine, kasaba oldukça yozlaşmış, empati ve sağduyudan uzak insanların yaşadığı bir yer gibi göründü. Max'in karakterine, gelişimine ve karar alma biçimine baktığımda, kasabayı kurtarmak daha uygun olabilir. Ama nihayetinde ben, sistemin toplam yozlaşmasını göz önüne alarak tercih ettim. Belki rasyonel değil ama etik duygum o anda o yönde ağır bastı. Siz nasıl bitirdiniz?

Sizce Life is Strange'in “doğru” sonu hangisiydi? Ben 2 kez oynadım ama 2 kez de “chloe'yi kurtar” sonunu seçtim ama bu tamamen duygusal bir bağlılıktan değildi. Ne Chloe'ye özel bir sempatim vardı ne de arcadia bay bana yaşaması gereken bir yer gibi geldi. Aksine, kasaba oldukça yozlaşmış, empati ve sağduyudan uzak insanların yaşadığı bir yer gibi göründü. Max'in karakterine, gelişimine ve karar alma biçimine baktığımda, kasabayı kurtarmak daha uygun olabilir. Ama nihayetinde ben, sistemin toplam yozlaşmasını göz önüne alarak tercih ettim. Belki rasyonel değil ama etik duygum o anda o yönde ağır bastı. Siz nasıl bitirdiniz?

Türkiye'de o oyunu fazla oynayan bence yoktur ben oynamayı düşünüyorum ama yama bulmam gerek.

Hocam ben Remastered versiyonunu oynadım yamalar pek doğru düzgün çalışmıyordu, orijinal versiyonunu bilmiyorum. Ama bence yamasız oynayın.
Tam da bu sebeple orijinal versiyonunu öneriyorum.

Ben Chloe'yi kurtardım oyunun sonunda. Oyun boyunca Chloe'yi kurtarıp en sonda feda etmek mantıksız geldi.