Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar,

Eğer Life is Strange'in ilk oyununu bitirdiyseniz hangi sonu seçtiniz?

Ben Arcadia Bay'i feda etme sonunu seçtim. Ancak elimde o kısımdan hemen öncesinin Save dosyası duruyor, Chloe'yi feda etme seçeneğinin de sonucunu görebilirim. :)

@14925 @FenerbahçeliMaxCaulfield @Chloe Price

Bitirmedim, sonlarına doğru bıraktım ve kayıt dosyasını sildim.

Bu garip bölümlere gelmiştim:
Ep5pic8.webp

Chloe'yi feda edecek bir seçim yapmazdım ama. Onu kurtarmak için çok uğraştık. Diğer seçenek tam olarak nedir, Chloe neden feda etme seçenekleri arasında bilmiyorum. Oyun da artık yüklü değil.

Bitirmedim, sonlarına doğru bıraktım ve kayıt dosyasını sildim.

Bu garip bölümlere gelmiştim:
Eki Görüntüle 221019

Chloe'yi feda edecek bir seçim yapmazdım ama. Onu kurtarmak için çok uğraştık. Diğer seçenek tam olarak nedir, Chloe neden feda etme seçenekleri arasında bilmiyorum. Oyun da artık yüklü değil.
Bu kısım harbiden sıkıntılıydı bu arada, yalan yok. Bir şekilde çok fazla takılmadan geçebildim. En nihayetinde de oyun bitti :)

Hortumun Arcadia Bay'i harabeye çevirmesinden sonra aklıma şu video geldi: :D

Chloe'yi feda edecek bir seçim yapmazdım ama. Onu kurtarmak için çok uğraştık. Diğer seçenek tam olarak nedir, Chloe neden feda etme seçenekleri arasında bilmiyorum.
Bence de. Sonuçta Chloe'yi kurtarmak için o kadar uğraş verdik. Sırf bir kasaba kurtulacak diye Chloe'yi feda etmek istemedim. Chloe uğruna kasabayı kurban ederim dedim. Sonundaki müzik de epey güzeldi ve harikaydı bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasabayı feda etmiştim ben ilk oynadığımda. Ama defalarca oynadığım için iki sonla da bitirdim.
Bu arada eski forumda Mark Jefferson'ın bir psikopat olduğunu söylemiştiniz, şimdi ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum :)

Jefferson pisliğin ve sapığın tekiymiş meğersem...

Bundan sonra benim için Big Smoke'tan sonra en nefret ettiğim 2. oyun karakteri Mark Jefferson'dır. Üçüncüsü ise Frank Tenpenny'dir.

Son düzenleme:
Seneler önce abimin bilgisayarından oynamıştım ama Chloe'yi kurtardım çünkü oyunun başından beri onu kurtarıyoruz. Öldürmeye içim el vermedi. Kasaba zaten oldukça yozlaşmış olduğu için tek üzüldüğüm şey Max'in erkek arkadaşı ve Chloe'nin annesi oldu.