Geçenlerde yeni oyunla (Life is Strange: Reunion) ilgili bir sızıntı yaşanmıştı (kısaca özetlemek gerekirse oyunun PEGI sayfası açılıp kısa süre sonra yayından kaldırılmıştı), dün ise X ve Steam üzerinden resmi açıklama gelmiş.
Double Exposure'ın finalindeki after credits sahnesinde de "Max Caulfield will return." yazıyordu, direkt olarak bu oyuna gönderme yapmışlar.
Zaten Diamond'ın burun kanaması, olayların tam olarak çözümlenmemiş olması falan tamamen yeni oyuna bırakılmıştı, şimdi resmi açıklamayla pekişmiş oldu.
Oyun, Chloe Price’ın ana karakter Max Caulfield ile Caledon Üniversitesi’nde yeniden bir araya gelişini konu alıyor. Chloe, yaşadığı kâbuslar ve mantıksız anılarla başa çıkabilmek için Max’ten yardım istiyor. Tüm bunlar yaşanırken, üniversite kampüsünü yok etmekle tehdit eden yıkıcı bir yangın felaketinin yaklaşması, olayları daha da karmaşık ve tehlikeli bir hâle getiriyor.
20 Ocak 2026 Salı günü, Türkiye saatiyle (GMT +3) saat 8-9 civarında başlayacak yayın. Acayip merak ediyorum, acaba nasıl bir şey çıkacak ortaya? Siz neler düşünüyorsunuz yeni oyun hakkında? Umarım DE gibi teknik olarak sorunlu olmaz ve hikayesi hayal kırıklığına uğratmaz.
Profil mesajından geliyorum. Bu haberi daha önce görmüştüm. Ben de merak ediyorum doğrusu. Ama yayını kesin unuturum. Bana TP'den mesaj çekersin. İzlerim ben de.