Merhaba oda arkadaşım Vodafone sınırsız mobil internet kullanıyor. Bu tarz bir paket sadece Vodafone da mı var? Yoksa diğer operatörlerde de var mıdır? Yurtta kalıyorum aylık internet kullanımım minimum 150 GB falan oluyor. Bu arada Vodafone sitesimden baktım ama sınırsız mobil internet paketi falan bulamadım. Pakete aylık sınırsız ise maksimum 1000 TL'ye kadar verebilirim sanırım. Ama sınırlı ise maksimum 600-650 TL civarı.
Detaylar
Kim cevapladı?TT'de şu şekilde tarifeler bulunmakta: https://bireysel.turktelekom.com.tr...faturali-tarifeler/cep-magnet-200-gb-tarifesi
Vofafoneda da vardı ancak kaldırılmış sanırsam. Gidip bayiye sormak daha iyi olur.
Vofafoneda da vardı ancak kaldırılmış sanırsam. Gidip bayiye sormak daha iyi olur.
Whishkey48
Çalışkan
Direk geçersen var mıdır bilmiyorum ama operatörler genelde mevcut tarifene göre yükseltiyor ya paketini taahhüt sonunda. Mevcut tarifem 40 GB vdfn dayım.Bundan yaklaşık 2-3 ay önce muhtemelen arkadaşın kullandığını paketi ben de görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam bana aylık ilk 3 ay 790 sonra 850 gibi bir fiyat sunmuştu ama üstteki yazıda yazdığı gibi kaldırılmış olabilir haberin olsun güncelliği hakkında bir fikirim yok.
Not: Tarife detaylarını incelemiştim haberin olsun evet sınırsız ama download ve uploadını ciddi şekilde sınırlıyordu yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım 5mbps gibi bir şey diyordu vdfn.
Not: Tarife detaylarını incelemiştim haberin olsun evet sınırsız ama download ve uploadını ciddi şekilde sınırlıyordu yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım 5mbps gibi bir şey diyordu vdfn.
Kontrol ettim netlestireyim senin için ben de halen gecebilecegim tariflerde gösteriyor . Fiyatı tahhaütsüz 1350 12 ay taahhüt ile 950. Hız sinirim 10 mbps yazıyor.Merhaba oda arkadaşım Vodafone sınırsız mobil internet kullanıyor. Bu tarz bir paket sadece Vodafone da mı var? Yoksa diğer operatörlerde de var mıdır? Yurtta kalıyorum aylık internet kullanımım minimum 150 GB falan oluyor. Bu arada Vodafone sitesimden baktım ama sınırsız mobil internet paketi falan bulamadım. Pakete aylık sınırsız ise maksimum 1000 TL'ye kadar verebilirim sanırım. Ama sınırlı ise maksimum 600-650 TL civarı.
Vodafone'da Limitsiz Redli tarifesi var ancak herkese verilmiyor. Paket seviyesine göre değişmekle birlikte 10 Mbps hız sınırı, 15 GB internet paylaşım sınırı gibi bazı sınırlandırmalar da olabiliyor.
Diğer operatörlerden yüksek GB'lı internet verenler var ancak limitsiz değiller.
Diğer operatörlerden yüksek GB'lı internet verenler var ancak limitsiz değiller.