NoobSolid26 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.546 Makaleler 24 Çözümler 14 Beğeniler 4.978 Yer Autopolis Oita 16 Nisan 2024 #21 xwa dedi: Half-Life gibi, daha eski oyunlardan bahsediyorum. Evet zamanında gerçekten iyi olabilir fakat "günümüzde hala iyi" değil. Genişletmek için tıkla... Half-Life gayet bu devirde bile oynanabilecek bir oyun. Kontrolleri güzel, yapay zekası yeni çoğu oyundan daha iyi, ayrıca atmosferi de güzel veriyor. Oyunun her fırsatta beleş hasar vurma çabası ve Xen bölümleri dışında bir problemi yok bence. Oyunu daha birkaç ay önce bitirdim.
xwa dedi: Half-Life gibi, daha eski oyunlardan bahsediyorum. Evet zamanında gerçekten iyi olabilir fakat "günümüzde hala iyi" değil. Genişletmek için tıkla... Half-Life gayet bu devirde bile oynanabilecek bir oyun. Kontrolleri güzel, yapay zekası yeni çoğu oyundan daha iyi, ayrıca atmosferi de güzel veriyor. Oyunun her fırsatta beleş hasar vurma çabası ve Xen bölümleri dışında bir problemi yok bence. Oyunu daha birkaç ay önce bitirdim.
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.858 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.226 16 Nisan 2024 #22 madelyn dedi: Eki Görüntüle 36844 Bu yazım yanlışını asla onaylamıyorum, fikrim bu. Genişletmek için tıkla... Ahaaah! Çok takıntılısınız, hocam. O zaman bunu da linçleyin: Moderatör neden düzeltmedi
madelyn dedi: Eki Görüntüle 36844 Bu yazım yanlışını asla onaylamıyorum, fikrim bu. Genişletmek için tıkla... Ahaaah! Çok takıntılısınız, hocam. O zaman bunu da linçleyin: Moderatör neden düzeltmedi
Pesfifadandahaiyi Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 173 Çözümler 2 Beğeniler 308 Yer Adana'da olan bir yer. 16 Nisan 2024 #23 Türkiye'de yeni nesil şarkıcılar çok kötü.
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.858 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.226 16 Nisan 2024 #24 nastuec dedi: Sagopa Kajmer ve ceza iyi değiller sadece eski oldukları için insanlar iyi diyor ve savunan çoğu insan da popüler kültür kölesi gibi. Genişletmek için tıkla... Linç, Sagopa ve Ceza'ya popüler kültür diyeni de ilk defa görüyorum.
nastuec dedi: Sagopa Kajmer ve ceza iyi değiller sadece eski oldukları için insanlar iyi diyor ve savunan çoğu insan da popüler kültür kölesi gibi. Genişletmek için tıkla... Linç, Sagopa ve Ceza'ya popüler kültür diyeni de ilk defa görüyorum.
madelyn Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.687 Çözümler 11 Beğeniler 5.942 16 Nisan 2024 #25 Hans dedi: Moderatör neden düzeltmedi Genişletmek için tıkla... İnanır mısın, o da ayrı komedi bence. de/da ayrımı gibi görmesi zor bir şey de değil halbuki.
Hans dedi: Moderatör neden düzeltmedi Genişletmek için tıkla... İnanır mısın, o da ayrı komedi bence. de/da ayrımı gibi görmesi zor bir şey de değil halbuki.
Charles Smith Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.873 Makaleler 3 Çözümler 9 Beğeniler 2.565 16 Nisan 2024 #26 99 dedi: Techolay söylenildiği kadar hızlı büyümüyor zaten forumda herkesin birbirine göz aşinalığı olması da kanıtı. Genişletmek için tıkla... Technopat'ta da çoğu kişiye aşinayım ben. Kaldı ki uzun zamandır aktif dahi değilim orada.
99 dedi: Techolay söylenildiği kadar hızlı büyümüyor zaten forumda herkesin birbirine göz aşinalığı olması da kanıtı. Genişletmek için tıkla... Technopat'ta da çoğu kişiye aşinayım ben. Kaldı ki uzun zamandır aktif dahi değilim orada.
nastuec Uzman Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 227 Beğeniler 173 16 Nisan 2024 #27 Hans dedi: Linç, sagopa ve Ceza'ya popüler kültür diyeni de ilk defa görüyorum. Genişletmek için tıkla... Sagopa ve Ceza'yı sevmeyen insanlar internette çok fazla bence şu an yeni nesil rapcileri sevmemek popüler kültür köleliğidir. Ek olarak Mercedes BMW'den daha iyi.
Hans dedi: Linç, sagopa ve Ceza'ya popüler kültür diyeni de ilk defa görüyorum. Genişletmek için tıkla... Sagopa ve Ceza'yı sevmeyen insanlar internette çok fazla bence şu an yeni nesil rapcileri sevmemek popüler kültür köleliğidir. Ek olarak Mercedes BMW'den daha iyi.
xwa Yetkin Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 509 Çözümler 8 Beğeniler 589 16 Nisan 2024 #28 NoobSolid26 dedi: Half-Life gayet bu devirde bile oynanabilecek bir oyun. Genişletmek için tıkla... İlk defa oynayan birisi için elbet kötü bir deneyim sayılmaz fakat aşırı kolay sıkıcılaşıyor. NoobSolid26 dedi: Kontrolleri güzel Genişletmek için tıkla... Sebebi Valve vaktinde gerçekten mükemmel yapmaya çalıştı ve hala güncelleme alan bir oyundan bahsediyoruz. O yüzden gayet normal.
NoobSolid26 dedi: Half-Life gayet bu devirde bile oynanabilecek bir oyun. Genişletmek için tıkla... İlk defa oynayan birisi için elbet kötü bir deneyim sayılmaz fakat aşırı kolay sıkıcılaşıyor. NoobSolid26 dedi: Kontrolleri güzel Genişletmek için tıkla... Sebebi Valve vaktinde gerçekten mükemmel yapmaya çalıştı ve hala güncelleme alan bir oyundan bahsediyoruz. O yüzden gayet normal.
Charles Smith Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.873 Makaleler 3 Çözümler 9 Beğeniler 2.565 16 Nisan 2024 #29 Stereo.Luigi99 dedi: Akraba evliliği sonrasında evlenenler kısırlaştırılmalı. SMA'lı, engelli bebekler doğmaması adına. Genişletmek için tıkla... Sadece SMA testi zorunlu kılınsa daha iyi değil mi dostum?
Stereo.Luigi99 dedi: Akraba evliliği sonrasında evlenenler kısırlaştırılmalı. SMA'lı, engelli bebekler doğmaması adına. Genişletmek için tıkla... Sadece SMA testi zorunlu kılınsa daha iyi değil mi dostum?
4 444 Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 576 Makaleler 1 Beğeniler 1.114 16 Nisan 2024 #30 Linç yer miyim bilmem ama 28 şubat kararlarının eksiksiz uygulanmasını istiyorum.