Linsoul’dan kulaklık almak istiyorum. Yanwen ile gönderilecekse çok vergi öder miyim? ShenzhenAudio’dan 30 USD gönderi ücreti alıyor, bu yüzden oradan alamıyorum.
Hocam Yanwen ile gelen paketlerde gümrük vergisi çıkma ihtimali her zaman var, çünkü kargo firması genellikle Türkiye'de PTT ile teslimat yapıyor ve PTT gümrüğe takılan ürünlerde vergi tahsil ediyor. Vergi oranı genellikle %20-30 arasında değişir.
Örnek:
Ürün fiyatı + kargo = 37.99 USD (1100 TL varsayalım)
Gümrük vergisi ve KDV toplamda yaklaşık %30-40 civarı olabilir - 330-440 TL arası ek maliyet çıkarabilir.
Bilgiler net değil elbette, olasılık üzerine konuşuyorum.
Kargo dahil, 30 euroyu geçen ürünler, ithal edilen ürün kapsamına alınıyor artık.
Ürünü almak için mali müşavir tukmak gerekiyor ve vergi harici bir sürü masrafı oluyor. 30 euroyu geçmeyecek şekilde faturalarlarsa, sadece vergi ödeyip alabilirsiniz.
Toplam 30-$31 tuttu. Daha teslim edilmedi o yüzden deneyemedim, DAC gerekiyor dedikleri için Black pearla bakıyorum. Fiio KA11 de var ama o da Black pearl ile aynı fiyat neredeyse.
Toplam 30- tuttu. Daha teslim edilmedi o yüzden deneyemedim, DAC gerekiyor dedikleri için Black pearla bakıyorum. Fiio KA11 de var ama o da Black pearl ile aynı fiyat neredeyse.