Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kargo dahil 37.99 dolar, daha düşük gösteririz dediler ama nasıl olur hiç bilmiyorum.
Hocam Yanwen ile gelen paketlerde gümrük vergisi çıkma ihtimali her zaman var, çünkü kargo firması genellikle Türkiye'de PTT ile teslimat yapıyor ve PTT gümrüğe takılan ürünlerde vergi tahsil ediyor. Vergi oranı genellikle %20-30 arasında değişir.
Örnek:
- Ürün fiyatı + kargo = 37.99 USD (1100 TL varsayalım)
- Gümrük vergisi ve KDV toplamda yaklaşık %30-40 civarı olabilir - 330-440 TL arası ek maliyet çıkarabilir.
- Makaleler
- 23
Hayirli olsun. Ne kadara geldi?Kz prx aldım, incelemelerde normal takınca güç yetmez dedikleri için dac alacaktım.
Cengiz Demir 12
Uzman
Kargo dahil, 30 euroyu geçen ürünler, ithal edilen ürün kapsamına alınıyor artık.
Ürünü almak için mali müşavir tukmak gerekiyor ve vergi harici bir sürü masrafı oluyor. 30 euroyu geçmeyecek şekilde faturalarlarsa, sadece vergi ödeyip alabilirsiniz.
Ürünü almak için mali müşavir tukmak gerekiyor ve vergi harici bir sürü masrafı oluyor. 30 euroyu geçmeyecek şekilde faturalarlarsa, sadece vergi ödeyip alabilirsiniz.
Toplam 30-$31 tuttu. Daha teslim edilmedi o yüzden deneyemedim, DAC gerekiyor dedikleri için Black pearla bakıyorum. Fiio KA11 de var ama o da Black pearl ile aynı fiyat neredeyse.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 23
Moondrop Dawn Pro bak bence.Toplam 30- tuttu. Daha teslim edilmedi o yüzden deneyemedim, DAC gerekiyor dedikleri için Black pearla bakıyorum. Fiio KA11 de var ama o da Black pearl ile aynı fiyat neredeyse.
Ona da baktım da hocam, çipleri aynı o bunun iki katı fiyatta diye vazgeçtim ondan
Merhaba, vergi odediniz mi acaba?
Ona da baktım da hocam, çipleri aynı o bunun iki katı fiyatta diye vazgeçtim ondan
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Vodafone Yanımda Premium fatura indirimi kaç TL üzerinde geçerli?
- Caner Uncu
-
-
Akaryakıt istasyonunda market satış görevlisi olarak çalışılır mı?
- Baby Driver
-