Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kargo dahil 37.99 dolar, daha düşük gösteririz dediler ama nasıl olur hiç bilmiyorum.
Hocam Yanwen ile gelen paketlerde gümrük vergisi çıkma ihtimali her zaman var, çünkü kargo firması genellikle Türkiye'de PTT ile teslimat yapıyor ve PTT gümrüğe takılan ürünlerde vergi tahsil ediyor. Vergi oranı genellikle %20-30 arasında değişir.
Örnek:
- Ürün fiyatı + kargo = 37.99 USD (1100 TL varsayalım)
- Gümrük vergisi ve KDV toplamda yaklaşık %30-40 civarı olabilir - 330-440 TL arası ek maliyet çıkarabilir.
100 USD üzeri ürünlerde genelde vergi çıkıyor. Ürün gecikmeli gelse de genellikle %20 vergi ile geçer.
Kargo dahil 37.99 dolar, daha düşük gösteririz dediler ama nasıl olur hiç bilmiyorum. Bir de önce senenin konularında çok vergi çıkar yazmışlar ama shenzhen de çok masraflı artık.100 USD üzeri ürünlerde genelde vergi çıkıyor. Ürün gecikmeli gelse de genellikle %20 vergi ile geçer.
Kargo dahil 37.99 dolar, daha düşük gösteririz dediler ama nasıl olur hiç bilmiyorum.
Hocam Yanwen ile gelen paketlerde gümrük vergisi çıkma ihtimali her zaman var, çünkü kargo firması genellikle Türkiye'de PTT ile teslimat yapıyor ve PTT gümrüğe takılan ürünlerde vergi tahsil ediyor. Vergi oranı genellikle %20-30 arasında değişir.
Örnek:
- Gümrük vergisi ve KDV toplamda yaklaşık %30-40 civarı olabilir - 330-440 TL arası ek maliyet çıkarabilir.
- Makaleler
- 23
Vergi durumunu bilmiyorum. Fakat hangi IEM'i almayi dusunuyorsun?
Örnek:
Bilgiler net değil elbette, olasılık üzerine konuşuyorum.
Teşekkürler hocam.
Vergi durumunu bilmiyorum. Fakat hangi IEM'i almayi dusunuyorsun?
TRN Black Pearl DAC düşünüyorum önce, sonrasında Simgot EW300 ya da TRN Shell.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 23
TRN iyi degil rakiplerine kiyasla. Butce kac dolar?Teşekkürler hocam.
TRN Black Pearl DAC düşünüyorum önce, sonrasında Simgot EW300 ya da TRN Shell.
70-80 dolar kulaklık için, indirim zamanından önce 25$ kupon satıyorlarmış 1 dolara onu bekleyebilirim. Şimdi dac öncelikli, 30-35 dolara daha iyi dac var mıdır?TRN iyi degil rakiplerine kiyasla. Butce kac dolar?
- Makaleler
- 23
DAC almana gerek yok 80 dolarlik butce icin. DAC icin 30 dolar butcen varsa ek olarak, Simgot EM6L almalisin.70-80 dolar kulaklık için, indirim zamanından önce 25$ kupon satıyorlarmış 1 dolara onu bekleyebilirim. Şimdi dac öncelikli, 30-35 dolara daha iyi dac var mıdır?
Kz prx aldım, incelemelerde normal takınca güç yetmez dedikleri için dac alacaktım.DAC almana gerek yok 80 dolarlik butce icin. DAC icin 30 dolar butcen varsa ek olarak, Simgot EM6L almalisin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Vodafone Yanımda Premium fatura indirimi kaç TL üzerinde geçerli?
- Caner Uncu
-
-
Akaryakıt istasyonunda market satış görevlisi olarak çalışılır mı?
- Baby Driver
-
-