Linux aplikasyonu önerisi

Yer
Cintra
İstediğim şey Linux kullanırken işime yarayacak/kolaylaştıracak aplikasyonlar. Hadi göreyim sizi.

BTFRS ve Timeshift, Linux kullanımını iyileştirir. 1 sn. içinde yedek alma ve 1 sn. içinde yedeği geri yükleme falan güzel iş.

Hangi kolayına geliyor. Timeshift'i yükledim, GRUB'a Snapshot girdisi de ekledi, entegre oldu. Süper bir şey yani. Snapper'i bilmiyorum ama o da belki bunu entegre eder.
Snapper, OpenSUSE'nin geliştirdiği bir araçtı zannedersem. Bayağı kullanışlı ve anlaşılır bir aplikasyon.

Ek: BTRFS Assistant ile kullanırsanız daha iyi olur.

Snapper, OpenSUSE'nin geliştirdiği bir araçtı zannedersem. Bayağı kullanışlı ve anlaşılır bir aplikasyon.

Ek: BTRFS Assistant ile kullanırsanız daha iyi olur.
Manjaro sitesinde, Calamares'in kolayca yapılandırma ayarı vardı, oradan yaptım. Direkt copy-paste yaptım ama aslında genel olarak yapmasak da olur yani. Btrfs yedekte sorun çıkartmıyor yani.

Son düzenleme:
Flatsweep | Flatpak önbelleğini kolayca temizlemeye yarıyor.
Gnome Boxes | QEMU Kullanan, tak çalıştır mantığında kolay bir sanal makine uygulaması.
atbswp | Kullanımı kolay bir makro yazılımı.

Hydra Launcher, Geekler icin Xiasl, Uget, Vesktop, Konversation, Stremio, Unity Hub, Anydesk, Dota 2, Easy Effects, PhotoQT, Spectacle, SMPlayer, Xsensors.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…