Linux Dağıtım Önerisi

Normalde Ubuntu tabanlı Linux Mint'i öneririm ama sorun yaşamışsınız. Bu sorunları büyük ihtimalle Ubuntu ve Ubuntu tabanlı başka dağıtımlarda da yaşabilirsiniz. O yüzden ya Fedora ya da Arch Linux kurun. Arch'ı daha çok sevdim çünkü masaüstü ortamı gibi şeyleri kendim kuruyorum.

@Stereo.Luigi99
Ubuntu, Debian tabanlı olduğu için Linux Mint'te yaşadğım sorunları Debian'da da yaşayabilirim. Fedora bakalım nasılmış?

Fedora kuracaksanız, Fedora 40'ın bugün yayınlanma ihtimali var. Onu bekleyebilirsiniz. Dizüstünde 2 haftadır Fedora 40 Beta kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım.

Fedora.
Fedora kuracaksanız, Fedora 40'ın bugün yayınlanma ihtimali var. Onu bekleyebilirsiniz. Dizüstünde 2 haftadır Fedora 40 Beta kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım.
Benim de Arch'tan Fedoraya dönesim var 40'ın yayınlanmasını bekliyorum. Saat kaç gibi yayınlanır acaba sitesinde.

Fedora.

Benim de Arch'tan Fedoraya dönesim var 40'ın yayınlanmasını bekliyorum. Saat kaç gibi yayınlanır acaba sitesinde.
Fedora'da bir şey değişmiyor ki ya, wallpaper hazırlama takımı mühendislerden çok çalışıyor.

Bi VMde denerim, bir şey göreceğimden değil de yeni.

Fedora'da bir şey değişmiyor ki ya, wallpaper hazırlama takımı mühendislerden çok çalışıyor.

Bi VMde denerim, bir şey göreceğimden değil de yeni.
GNOME 46'yı denemek istiyorum. Arch'a GNOME 46 kurmak yerine Fedora'ya dönmek daha iyi gibi geldi. Hem değişiklik olur.

İfadeler: 29
GNOME 46'yı denemek istiyorum. Arch'a GNOME 46 kurmak yerine Fedora'ya dönmek daha iyi gibi geldi. Hem değişiklik olur.
46 güzel hocam da 46ya geçtiğimi anlayamadım bile ben

Plasma 6ya geçtim bugün birkaç bug sebepli, tam oyun oynayacakken cursor ekranın sağ altını oyun değil de masaüstü gibi okumaya başladı, tıkladığımda pencereleri falan açıyor workspace değiştiriyordu. Plasma iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…