Fedora 6 ayda bir güncelleme alıyor belki değişmiştir.
Değişmiş olabilir, deneyip gözlemedikten sonra buraya yazarım. Önerileriniz için teşekkürler.
Fedora 6 ayda bir güncelleme alıyor belki değişmiştir.
O çok belli olmuyor ya.Ubuntu, Debian tabanlı olduğu için Linux Mint'te yaşadğım sorunları Debian'da da yaşayabilirim.
Fedora.@NoobSolid26 @Emile A239
Linux Mint ile sorun yaşadığım için başka dağıtım kullanacağım. Teşekkürler.
@Penguen @Nefs İlmi @4615
Arch Linux'u zaten kimsenin tavsiye etmeyeceğini tahmin etmiştim.
Debian veya Fedora arasından hangisini, neden önerirsiniz?
Benim de Arch'tan Fedoraya dönesim var 40'ın yayınlanmasını bekliyorum. Saat kaç gibi yayınlanır acaba sitesinde.Fedora kuracaksanız, Fedora 40'ın bugün yayınlanma ihtimali var. Onu bekleyebilirsiniz. Dizüstünde 2 haftadır Fedora 40 Beta kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım.
Fedora'da bir şey değişmiyor ki ya, wallpaper hazırlama takımı mühendislerden çok çalışıyor.Fedora.
Benim de Arch'tan Fedoraya dönesim var 40'ın yayınlanmasını bekliyorum. Saat kaç gibi yayınlanır acaba sitesinde.![]()
GNOME 46'yı denemek istiyorum. Arch'a GNOME 46 kurmak yerine Fedora'ya dönmek daha iyi gibi geldi. Hem değişiklik olur.Fedora'da bir şey değişmiyor ki ya, wallpaper hazırlama takımı mühendislerden çok çalışıyor.
Bi VMde denerim, bir şey göreceğimden değil de yeni.
46 güzel hocam da 46ya geçtiğimi anlayamadım bile benGNOME 46'yı denemek istiyorum. Arch'a GNOME 46 kurmak yerine Fedora'ya dönmek daha iyi gibi geldi. Hem değişiklik olur.