Reend Başarılı Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 984 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 1.429 Yer Rook Islands 19 Ağustos 2025 #11 Void ve Nix size uygun olacaktır.
Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.046 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.642 Yer Slytherin 20 Ağustos 2025 #12 eusea dedi: yeni bir deneyim arıyorum Genişletmek için tıkla... Nasıl bir deneyim arıyorsun, beklentilerin ne? Ana dağıtımların çoğunu zaten denemişsin. Masaüstü deneyimini kast ediyorsan onun için dağıtım değiştirmene gerek yok pek. Onun dışında benim önerim kur-unut için Debian her zaman. LMDE de olabilir GNOME'u özelleştirmek istemezsen.
eusea dedi: yeni bir deneyim arıyorum Genişletmek için tıkla... Nasıl bir deneyim arıyorsun, beklentilerin ne? Ana dağıtımların çoğunu zaten denemişsin. Masaüstü deneyimini kast ediyorsan onun için dağıtım değiştirmene gerek yok pek. Onun dışında benim önerim kur-unut için Debian her zaman. LMDE de olabilir GNOME'u özelleştirmek istemezsen.
I I Use Arch BTW Gelişen Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 11 Beğeniler 4 10 Nisan 2026 #13 Eğer maceracıysan NixOS+Hyprland kulanabilirsin. Hatta Yusuf İpek'in de bunun hakkında videosu var;
xxxZAURxxx Çalışkan Katılım 6 Nisan 2026 Mesajlar 76 Beğeniler 93 Yer Azerbaycan 11 Nisan 2026 #14 Cachy çok övülüyor Zorin kullanıyorum ama ileride deneyimlemek isterdim.
S selective Başarılı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 10 Beğeniler 4 14 Nisan 2026 #17 CachyOS'ya da Fedora... Nobara'ya da bazzite onermiyorum bir avantajlarini goremedim.
Valiant Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.014 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.029 Yer Samanyolu Galaksisi 14 Nisan 2026 #18 selective dedi: CachyOS'ya da Fedora. Nobara'ya da bazzite onermiyorum bir avantajlarini goremedim. Genişletmek için tıkla... Nobara, CachyOS çekirdeğini kullanarak Fedora'yı temel alıyor. Kısacası CachyOS performansı ve Fedora stabilitesi/rahatlığını sağlıyor. Bir süredir kullanıyorum oldukça memnunum. Bazzite ise daha çok el konsolları için öneriliyor.
selective dedi: CachyOS'ya da Fedora. Nobara'ya da bazzite onermiyorum bir avantajlarini goremedim. Genişletmek için tıkla... Nobara, CachyOS çekirdeğini kullanarak Fedora'yı temel alıyor. Kısacası CachyOS performansı ve Fedora stabilitesi/rahatlığını sağlıyor. Bir süredir kullanıyorum oldukça memnunum. Bazzite ise daha çok el konsolları için öneriliyor.