Reend Başarılı Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 984 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 1.429 Yer Rook Islands 10 Kasım 2025 #21 Linux Mint kullanabileceğiniz en kolay dağıtım muhtemelen hocam. Hız açısından da oldukça iyi. Masaüstü ortamı olarak Cinnamon kullanıyor. XFCE veya MATE versiyonları da var ama bunlara gerek olduğunu düşünmüyorum.
Linux Mint kullanabileceğiniz en kolay dağıtım muhtemelen hocam. Hız açısından da oldukça iyi. Masaüstü ortamı olarak Cinnamon kullanıyor. XFCE veya MATE versiyonları da var ama bunlara gerek olduğunu düşünmüyorum.
2 27294 Uzman Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Beğeniler 1.557 10 Kasım 2025 #22 Ben ZorinOS kullanıyorum çok memnunum, öneririm.
KS KS LinuxPengueni Uzman Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 204 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 171 11 Kasım 2025 #23 @Lüzumlu Penguen Hocam zaten Flatpak ile Minecraft indirmiştim, ve Steam'den de Stumble Guys oynuyorum. @Reend Hocam kullanmayı düşünebilirim. @Reend Linux'dan bildiriyorum hocam. Teşekkürler, Windows gibi ama özgürüm reklam falan yok. İstediğimi yapabiliyorum. Son düzenleme: 12 Kasım 2025
@Lüzumlu Penguen Hocam zaten Flatpak ile Minecraft indirmiştim, ve Steam'den de Stumble Guys oynuyorum. @Reend Hocam kullanmayı düşünebilirim. @Reend Linux'dan bildiriyorum hocam. Teşekkürler, Windows gibi ama özgürüm reklam falan yok. İstediğimi yapabiliyorum.
Reend Başarılı Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 984 Makaleler 2 Çözümler 19 Beğeniler 1.429 Yer Rook Islands 13 Kasım 2025 #24 LinuxPengueni dedi: @Lüzumlu Penguen Hocam zaten Flatpak ile Minecraft indirmiştim, ve Steam'den de Stumble Guys oynuyorum. @Reend Hocam kullanmayı düşünebilirim. @Reend Eki Görüntüle 201201 Linux'dan bildiriyorum hocam. Teşekkürler, Windows gibi ama özgürüm reklam falan yok. İstediğimi yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne güzel hocam güle güle kullanın, bir sorunuz olursa konu açabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum.
LinuxPengueni dedi: @Lüzumlu Penguen Hocam zaten Flatpak ile Minecraft indirmiştim, ve Steam'den de Stumble Guys oynuyorum. @Reend Hocam kullanmayı düşünebilirim. @Reend Eki Görüntüle 201201 Linux'dan bildiriyorum hocam. Teşekkürler, Windows gibi ama özgürüm reklam falan yok. İstediğimi yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ne güzel hocam güle güle kullanın, bir sorunuz olursa konu açabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum.
KS KS LinuxPengueni Uzman Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 204 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 171 13 Kasım 2025 #25 @Reend Teşekkürler.
I I Use Arch BTW Gelişen Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 11 Beğeniler 4 10 Nisan 2026 #26 Hocam direk size video vereyim;