Linux dağıtımı önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5438
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 405
  • Etiketler Etiketler
    dağıtım linux

5438

Deneyimli
Makaleler
1
Yine zorlu bir karar aldım ve oyun kampı yapma kararı aldım. İstediğim bölümde bilgisayar dersi olduğu için mecburi olarak bilgisayarımı yanıma alacağım, normalde hiç almayacaktım ama dersler arasında olunca mecbur oldu.

Linux'a geçerek, oyun oynamayı imkansız hale getireceğim ve PC'yi sadece üniversite için kullanacağım.

Yatay geçiş ile Bursa'yı kazanana kadar oyun oynamayacağım. Bu yüzden dağıtım önerisi istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux'a geçerek, oyun oynamayı imkansız hale getireceğim ve PC'yi sadece üniversite için kullanacağım.

İradesizliğin çözümü değil ne yazık ki Linux. Oyun oynamak yine mümkün, derse odaklanmanın tek yolu kendini buna ikna etmektir yoksa boş mağarada dur yine duvarları izlersin de ders çalışmazsın. O derslerde ne göreceksin bilmem ama isteyecekleri programlar Linux'ta Windows kadar iyi çalışmıyor veya direkt çalışmıyor olabilir ona göre.

Yok Linux'a geçince bende oyun oynama isteği "pırt" olup gidiyor. Öneri gelirse uygularım.

Yok Linux'a geçince bende oyun oynama isteği "pırt" olup gidiyor. Öneri gelirse uygularım.

Yine de irade çok önemlidir Linux oyuna kapalı bir sistem değil indirdikten 5 dakika sonra bile gerekli programları kurup oynarsın en kötü Steam zaten destekleniyor. Yani bu dediğine göre Windows'u formatlamanda yeterli o zaman.

Ama yine de yapmak isterseniz Linux hakkında hiçbir bilginiz yoksa Ubuntu, normal bir kullanıcı olarak kullanacaksan ve rahatlık senin için önemliyse Mint ve son olarak siber güvenlikle uğraşacaksan ya da testerlarını kullanmak istersen Kali Linux.

Hocam Linux Mint kurabilirsiniz, ve linuxta oyun oyanamak imkansız değil işlemcim yetseydi ben Steam'dan indirip oynuyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…