HielLife Uzman Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 24 Beğeniler 12 11 Ocak 2025 #12 Geçiş yaptınız mı hocam, son durumlar nedir bizime paylaşır mısınız? AMG GOAT dedi: Fedora güzel ya. İlk başta ayarlamak ile uğraşıyorsun ama sonra Windows ile aynı. Genişletmek için tıkla... Fedora'nın arayüzü bana Android gibi geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2025
Geçiş yaptınız mı hocam, son durumlar nedir bizime paylaşır mısınız? AMG GOAT dedi: Fedora güzel ya. İlk başta ayarlamak ile uğraşıyorsun ama sonra Windows ile aynı. Genişletmek için tıkla... Fedora'nın arayüzü bana Android gibi geliyor.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.348 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.357 Yer Denizli 11 Ocak 2025 #13 HielLife dedi: Geçiş yaptınız mı hocam, son durumlar nedir bizime paylaşır mısınız? Fedora'nın arayüzü bana Android gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Windows gibi olanı da var. KDE Plasma Spin.
HielLife dedi: Geçiş yaptınız mı hocam, son durumlar nedir bizime paylaşır mısınız? Fedora'nın arayüzü bana Android gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Windows gibi olanı da var. KDE Plasma Spin.
2 2565 Uzman Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 408 11 Ocak 2025 #14 HielLife dedi: Fedora'nın arayüzü bana Android gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Fedora'ya has bir durum değil GNOME arayüzü öyle.
HielLife dedi: Fedora'nın arayüzü bana Android gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Fedora'ya has bir durum değil GNOME arayüzü öyle.
HielLife Uzman Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 24 Beğeniler 12 11 Ocak 2025 #15 AMG GOAT dedi: Windows gibi olanı da var. KDE Plasma Spin. Genişletmek için tıkla... Daha önce Kali Linux ve Parrot kullanmıştım; alışmak bana oldukça zor gelmişti.
AMG GOAT dedi: Windows gibi olanı da var. KDE Plasma Spin. Genişletmek için tıkla... Daha önce Kali Linux ve Parrot kullanmıştım; alışmak bana oldukça zor gelmişti.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.348 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.357 Yer Denizli 11 Ocak 2025 #16 HielLife dedi: Daha önce Kali Linux ve Parrot kullanmıştım; alışmak bana oldukça zor gelmişti. Genişletmek için tıkla... Sizin hatanız. Onlar hack işleri için. Linux Mint kullanabilirdiniz.
HielLife dedi: Daha önce Kali Linux ve Parrot kullanmıştım; alışmak bana oldukça zor gelmişti. Genişletmek için tıkla... Sizin hatanız. Onlar hack işleri için. Linux Mint kullanabilirdiniz.
X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 964 Yer Maştağa 13 Ocak 2025 #17 Arch Linux gibisi yok.
8 8338 Becerikli Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 218 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 13 Ocak 2025 #18 5481 dedi: Oyun anlamında Windows'a yakın FPS veren bir dağıtımı arıyorum Linux Mint veya Ubuntu var aklımda şu anda, sizin öneriniz nedir? Not: Oyun için Linux kurmuyorum, Windows'a karşı olan nefretimden dolayı kurmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Pop!OS kullan. Hem iş hem de oyun için optimize kernel kullanır. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2025
5481 dedi: Oyun anlamında Windows'a yakın FPS veren bir dağıtımı arıyorum Linux Mint veya Ubuntu var aklımda şu anda, sizin öneriniz nedir? Not: Oyun için Linux kurmuyorum, Windows'a karşı olan nefretimden dolayı kurmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Pop!OS kullan. Hem iş hem de oyun için optimize kernel kullanır.
KS KS 5 5481 Uzman Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 947 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 842 22 Ocak 2025 #19 HielLife dedi: Geçiş yaptınız mı hocam, son durumlar nedir bizime paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Windowsla Dualboot olarak Mint kullanıyorum guzel fakat oyun icin bilemedim, gundelik isler konusunda kesinlikle Windows'tan iyi bence.
HielLife dedi: Geçiş yaptınız mı hocam, son durumlar nedir bizime paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Windowsla Dualboot olarak Mint kullanıyorum guzel fakat oyun icin bilemedim, gundelik isler konusunda kesinlikle Windows'tan iyi bence.