Çözüldü Linux Fedora WoeUSB açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

leomessi10

Başarılı
Merhaba arkadaşlar ben WoeUSB programı yardımıyla Windows yüklemek istiyorum fakat uygulamayı açmaya çalıştığımda benden şifre istiyor giriyorum fakat tepki yok açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim.

WoeUSB zorunlu değilse balenaEtcher kullanmanı öneriyorum. Çok daha güzel bir program. Onun dışında, WoeUSB'yi terminalden açıp çıktılarını bakmak lazım.

WoeUSB zorunlu değilse balenaEtcher kullanmanı öneriyorum. Çok daha güzel bir program. Onun dışında, WoeUSB'yi terminalden açıp çıktılarını bakmak lazım.

Hocam Etcher Windows ISO'larında bazen sıkıntı çıkarıyormuş.

Hata falan veriyorsa onu atar mısınız?

Hayır hiçbir tepki yok.

Ventoy dene daha iyi.

balenaEtcher Windows ISO'larını boot etmiyor.

Sanırım Ventoy deneyeceğim o da olmazsa Windows bir bilgisayardan Rufus ile yazdırıp yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam etcher Windows ISO'larında bazen sıkıntı çıkarıyormuş.

Hayır hiçbir tepki yok.

Keşke Linux'a geçmeden Ventoy kursaysın extradan bir şeyle uğraşmana gerek kalmazdı. Ventoy kurduğun flashta istediğin ISO'yu yazdırabiliyorsun. Flasha dosyalarını falanda atabiliyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…