emsty

Başarılı
Zen kernel ile birlikte saf Arch Linux kullanıyorum, tüm driverlar ve oyuna yardımcı olacak her şey yüklü fakat oyunda takılmalar/donmalar oluyor. Sebebini çözemedim. Sistemim oyun için gayet yeterli. Yüksek ayarlarda da takılma oluyor, düşük ayarlarda da.

ProtonDB'de zaten Silver olarak gözüküyor oldukça problemli orada yazan yorumları iyice inceleyin kim ne yapmış, hangi Proton sürümünü kullanmış, hangi ayarları yapmış, başlatma seçeneklerine herhangi bir komut yazılmış mi bir bakın. Bir de Optimus Manager mi kullanıyorsunuz, harici ekran kartı için ve harici ekran kartınız nedir?

ProtonDB'de zaten Silver olarak gözüküyor oldukça problemli orada yazan yorumları iyice inceleyin kim ne yapmış, hangi Proton sürümünü kullanmış, hangi ayarları yapmış, başlatma seçeneklerine herhangi bir komut yazılmış mi bir bakın. Bir de Optimus Manager mi kullanıyorsunuz, harici ekran kartı için ve harici ekran kartınız nedir?
Çoğu kişi benzer sorunları yazmış hocam bakmıştım zaten. Ekran kartım Radeon RX 570. Başlatma seçeneklerini denedim ama sorun çözülmedi malesef.