Linux için PDF okuyucu/editleyici önerisi

SF26

Üstün
A515-51G'de Windows'u 1565. kez kaldırma kararını verdikten sonra hem bir Linux dağıtımı önerisi ve ders çalışırken kullanabileceğim bir PDF okuyucuya ihtiyacım var.
UGEE S640 Grafik tabletinin sürücüleri ile uyumlu olacak bir Linux olması şart, kararlılık pêkala ön planda olmalı.

Okular -> Pdf okuyucu ve düzenleyici.
Evince -> Pdf okuyucu.

Okular -> Pdf okuyucu ve düzenleyici.
Evince -> Pdf okuyucu.
Bu Okular'ı çok gördüm hocam, o kadar iyiyse Linux kurduğumda yükleyip inceleyeceğim.
Bu arada Linux dağıtımı olarak ne önerirsiniz?

Bu Okular'ı çok gördüm hocam, o kadar iyiyse Linux kurduğumda yükleyip inceleyeceğim.
Önerebileceğim bir dağıtım yoktur. Linux kullanmıyorum çünkü.

Öneri olarak bir ev kullanıcısına en iyi giden dağıtım genelde Ubuntu tabanlı oluyor. Zorin OS ve Mint ilk aklıma gelen. Ya da doğrudan Ubuntu kullanabilirsiniz.

Sumatra pdf

Öneri olarak bir ev kullanıcısına en iyi giden dağıtım genelde Ubuntu tabanlı oluyor. Zorin OS ve Mint ilk aklıma gelen. Ya da doğrudan Ubuntu kullanabilirsiniz.
Zorin OS kullandım ama sıkıldım Windows'a benzer yapılardan, farklı bir yapı arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…