Detaylar
Kim cevapladı?dewberry
Üstün
Bu teyzem yaşına rağmen Linux kullanıyor ve kullandığı yazılımların videosunu uzun zamandır çekiyor. Tebessüm ettireceğini düşündüğümden paylaşmak istedim. "Linux, sadece sunucular içindir." klişesini çürüten bir içerik.
Korkmayın, en fazla 30-35 sene sonra siz, 20-25 sene sonra da ben bu halde Linux kullanacağım
Bu teyzem yaşına rağmen Linux kullanıyor ve kullandığı yazılımların videosunu uzun zamandır çekiyor. Tebessüm ettireceğini düşündüğümden paylaşmak istedim. "Linux, sadece sunucular içindir." klişesini çürüten bir içerik.
El alemin teyzesi bile farklı, bizimkiler daha tarayıcı açamazlar. Bir de tahmin ettiğim gibi Debian yüklemiş, harbi man of culture teyze.
"Çok zor" bahanesi ile gelen herkese cevap olsun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Üstüme alınayım mı?
Hayatında Ubuntu ve Linux Mint bile denemediysen ve zorluğunu bahane ediyorsan alın.
Hayatında Ubuntu ve Linux Mint bile denemediysen ve zorluğunu bahane ediyorsan alın.
"Kapak olsun" dediğin için alınmıyorum ve bu cümlenden dolayı seni kınıyorum.
Alınmanızı umursamıyorum ve denemek için Windows'u silmenizin gerekmediğini hatırlatıyorum."Kapak olsun" dediğin için alınmıyorum ve bu cümlenden dolayı seni kınıyorum.
- Makaleler
- 4
Bizim teyzeler de anca kezoluk peşinde koşsun, yürü be teyzem. Neyse, sakin olmalıyım.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-