KS KS EiMiko Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 444 Makaleler 4 Çözümler 2 Beğeniler 879 Yer Üsküdar 31 Ocak 2024 #31 199 dedi: Linux, UNIX benzeri olarak geçer. Benzer yönleri vardır ama ikisi bağımsız işletim sistemleri. UNIX'e yakın işletim sistemi istersen FreeBSD indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... 199 dedi: Windows'ta da MS-DOS değil NT'dir. macOS çekirdeği de Darwin yani UNIX tabanlıdır. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum, teşekkür ederim. FreeBSD'yi ilk kez duyuyorum...
199 dedi: Linux, UNIX benzeri olarak geçer. Benzer yönleri vardır ama ikisi bağımsız işletim sistemleri. UNIX'e yakın işletim sistemi istersen FreeBSD indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... 199 dedi: Windows'ta da MS-DOS değil NT'dir. macOS çekirdeği de Darwin yani UNIX tabanlıdır. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum, teşekkür ederim. FreeBSD'yi ilk kez duyuyorum...
1 1138 Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.432 Makaleler 6 Çözümler 22 Beğeniler 2.589 31 Ocak 2024 #32 EiMiko dedi: Açık kaynak kullandığı için özgür değil mi? Genişletmek için tıkla... Elbette özgür dediğim gibi o yüzden kullanıyorum. Hoşuma gitmeyen bir kısım varsa kişileştirme imkanı sunuyor, kısaca istediğim her şeyi veriyor.
EiMiko dedi: Açık kaynak kullandığı için özgür değil mi? Genişletmek için tıkla... Elbette özgür dediğim gibi o yüzden kullanıyorum. Hoşuma gitmeyen bir kısım varsa kişileştirme imkanı sunuyor, kısaca istediğim her şeyi veriyor.
1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 31 Ocak 2024 #33 199 dedi: Linux, UNIX benzeri olarak geçer. Benzer yönleri vardır ama ikisi bağımsız işletim sistemleri. UNIX'e yakın işletim sistemi istersen FreeBSD indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Mesela sana bir sürü işletim sistemi söylerim çoğunu duymamış olabilirsin. EiMiko dedi: Bilmiyordum, teşekkür ederim. FreeBSD'yi ilk kez duyuyorum... Genişletmek için tıkla...
199 dedi: Linux, UNIX benzeri olarak geçer. Benzer yönleri vardır ama ikisi bağımsız işletim sistemleri. UNIX'e yakın işletim sistemi istersen FreeBSD indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Mesela sana bir sürü işletim sistemi söylerim çoğunu duymamış olabilirsin. EiMiko dedi: Bilmiyordum, teşekkür ederim. FreeBSD'yi ilk kez duyuyorum... Genişletmek için tıkla...
Twig Yetkin Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 241 Çözümler 2 Beğeniler 199 31 Ocak 2024 #34 1577 dedi: Pardus kullanıp Türkün gücünü gösteriyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada KreatoLinux adında bağımsız taban Türk yapımı dağıtım var.
1577 dedi: Pardus kullanıp Türkün gücünü gösteriyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada KreatoLinux adında bağımsız taban Türk yapımı dağıtım var.
Penguen Üstün Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 642 Makaleler 5 Çözümler 11 Beğeniler 996 Yer Orion Arm 31 Ocak 2024 #35 Türk yapımı dağıtım olarak Archman'i beğeniyorum, umarım gelişimi sürdürülür.
1 1577 Uzman Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.238 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 2.771 31 Ocak 2024 #36 Twig dedi: Bu arada KreatoLinux adında bağımsız taban Türk yapımı dağıtım var. Genişletmek için tıkla... Kimsenin 2011 Pardus'u geçebileceğini düşünmüyorum ama sanal bilgisayar açıp bakarım bir ara.
Twig dedi: Bu arada KreatoLinux adında bağımsız taban Türk yapımı dağıtım var. Genişletmek için tıkla... Kimsenin 2011 Pardus'u geçebileceğini düşünmüyorum ama sanal bilgisayar açıp bakarım bir ara.
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.734 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.815 31 Ocak 2024 #37 Twig dedi: Bu arada KreatoLinux adında bağımsız taban Türk yapımı dağıtım var. Genişletmek için tıkla... O iş çok basit bir işti. Kreato şu anda geliştirmiyor sanırsam.
Twig dedi: Bu arada KreatoLinux adında bağımsız taban Türk yapımı dağıtım var. Genişletmek için tıkla... O iş çok basit bir işti. Kreato şu anda geliştirmiyor sanırsam.
Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.047 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.642 Yer Slytherin 31 Ocak 2024 #38 Ozgurluk Kisisellestirme Guncellemelerin bekletmemesi Hizli kapanmasi (3 saniye) Sacma sapan gereksiz kaynak kullanimi yok Bombos hatalar almiyorum Bilgisayarim bana ait
Ozgurluk Kisisellestirme Guncellemelerin bekletmemesi Hizli kapanmasi (3 saniye) Sacma sapan gereksiz kaynak kullanimi yok Bombos hatalar almiyorum Bilgisayarim bana ait
Yusuf Kerem Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 566 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 660 Yer Gonton,Grove Street 31 Ocak 2024 #39 1577 dedi: Pardus kullanıp türkün gücünü gösteriyorum. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle tabanı başka bir işletim sistemine dayanmıyor.
1577 dedi: Pardus kullanıp türkün gücünü gösteriyorum. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle tabanı başka bir işletim sistemine dayanmıyor.
Twig Yetkin Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 241 Çözümler 2 Beğeniler 199 31 Ocak 2024 #40 Cruslan dedi: O iş çok basit bir işti. Kreato şu anda geliştirmiyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Github reposuna hala commit geliyor.
Cruslan dedi: O iş çok basit bir işti. Kreato şu anda geliştirmiyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Github reposuna hala commit geliyor.