- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Merak ettim. Linux'un kullanımı %90 olsun, Windows'un %10 olsun. Böylece oyun geliştiricileri Linux'u umursar.
%90'ı görmez muhtemelen, ama 2030'a kadar belki %5-10 arası bir şey görebilir. Bence asıl olay Adobe ürünleri gelince başlayacak. Oyun olayı bile ben dahil birçok kişiyi çekti.
Son düzenleme:
Windows'tan daha iyi ve hafif. Ve bedava.
Aslında PC'lere kurulu olarak gelse zaten seve seve kullanır nooblar. Böylece %90 falan olur.@AMG GOAT ancak bunlar herkes icin gecerli sebepler degil. Oyle olsaydi, Linux'un kullanim orani zaten %90'a ulasirdi. Kaldi ki, Linux'un boyle bir amacinin olmadigi da acik.
Birde şöyle düşün Windows'ta bile ekran kartı sürücüsünü kurmakta zorlanan insanlar var.En basitinden ekran kartı sürücüsü kurmayı anlat bu sistemde. Windows'ta bu işi tek tıkla yapıyorsun. Peki, bilgisayardan bir haber bir kullancısı hangisini tercih eder? Windows bu yüzden %90. Herkes prof değil.
- Makaleler
- 4
Olabilir ama uyumluluk ve diğer konularda zirve denilebilecek bir işletim sisteminin Linux’tan geride kalacağını düşünmüyorum. Elbette Linux’un yaptığı birçok iyi şey var ama bir taraftan teknoloji dünyası, senelerdir Windows’a hakim.
Linux kullanmayan = Noob. Ne garip bir algı ya? Forumda Windows hakkında çok detaylı şeyler bilenler var. Her işlevi anlatan adamlar var. Onlar da noob ya da bilgisiz mi? Bu düşünce saçma.
- Makaleler
- 4
Ne alaka? Windows kullananların Noob olması gibi saçma bir algı görmemiştim hayatımda. Herkes Linux kullanacak diye bir şey yok. İsteyen gider Windows kullanır, isteyen gider macOS kullanır.Aslında PC'lere kurulu olarak gelse zaten seve seve kullanır nooblar. Böylece %90 falan olur.
Hatırlıyorum, bir konunuzda “Windows 7 kullanmayın” demiştiniz. Burada da buna benzer bir durum var. Burada da Windows kullananlara laf atıyorsunuz.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.