Linux kurulur mu?

Windows vibe = Zorin OS
En geniş topluluk desteği = Ubuntu
Stabillik ve Linux'un temellerini kavramak = Debian
Oyun = Pop!_OS

Pardus'ta iyidir.

Linux'ta cillop gibi oyun oynanabiliyor bu arada merak edenlerin anlayabilmesi icin kendi oynadigim oyunlardan ekran goruntulerini koyuyorum. Beyin bedava. Ve hayir! moderatorler gerekli gereksiz ceza yazdigi icin 4000 serisinde MFG nasil kullanilir bu forumda anlatmayacagim.

Hocam oyun oynuyorum diyenleri görünce beynim yanıyor direk nasıl oynuyorsunuz ben bilmiyorum kendi PC'mde 30 FPS düştü en az oyunlar ve çok kastı yani yalan mı söylüyorsunuz özel bir ayar mı var bilmiyorum.

Hocam oyun oynuyorum diyenleri görünce beynim yanıyor direk nasıl oynuyorsunuz ben bilmiyorum kendi PC'mde 30 FPS düştü en az oyunlar ve çok kastı yani yalan mı söylüyorsunuz özel bir ayar mı var bilmiyorum.

FPS tarzı oyunlarda da bende de bayağı düşmüştü.

FPS tarzı oyunlarda da bende de bayağı düşmüştü.

Vallahi hocam ya Linux'u kullanma isteğim var ama oyun oynayamadığım için Windows 7 kurdum iş görüyor gayet Steam, Discord, Chrome de çalıştı ama önerisi olan olursa ikinci HDD'me Linux kurup oyun oynamayı deneyeceğim.

Donanimin guncel olursa kayip daha az oluyor. Bu arada evet, bazi ayarlar da var yapabilecegin.

Lutris olmadı hocam beceremedim.
Kullanmak zor Linux'u kardesim kullanmayi biliyorsan cesit cesit hack yapabilirsin oyunlar konusunda.

Son düzenleme:
Donanimin guncel olursa kayip daha az oluyor. Bu arada evet, bazi ayarlar da var yapabilecegin.

Kullanmak zor Linux'u kardesim kullanmayi biliyorsan cesit cesit hack yapabilirsin oyunlar konusunda.

HD 2000 ekran kartı var Windows 7'de 200 FPS oynadığım oyun Linux'ta 30 FPS düştü PC'nin eski olmasından kaynaklı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…