KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 26 Haziran 2024 #11 2565 dedi: Düzeltilmiş komutu neden girmedin? Eskisini girmişsin. Genişletmek için tıkla... "sudo dpkg-reconfigure -a" Efendim, bu kodu girdim. 2565 dedi: Düzeltiyorum. sudo dpkg-reconfigure -a Genişletmek için tıkla... 001 dedi: @Geraltın kılıcı Bash: sudo dpkg --configure -a Bunu dene bakalim. Genişletmek için tıkla... Komut çalıştı. Şimdi ne yapmam gerekiyor?
2565 dedi: Düzeltilmiş komutu neden girmedin? Eskisini girmişsin. Genişletmek için tıkla... "sudo dpkg-reconfigure -a" Efendim, bu kodu girdim. 2565 dedi: Düzeltiyorum. sudo dpkg-reconfigure -a Genişletmek için tıkla... 001 dedi: @Geraltın kılıcı Bash: sudo dpkg --configure -a Bunu dene bakalim. Genişletmek için tıkla... Komut çalıştı. Şimdi ne yapmam gerekiyor?
0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.978 Makaleler 24 Çözümler 55 Beğeniler 2.605 26 Haziran 2024 #12 Geraltın kılıcı dedi: Komut çalıştı. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Bash: sudo apt-get clean sudo apt-get update
Geraltın kılıcı dedi: Komut çalıştı. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Bash: sudo apt-get clean sudo apt-get update
2 2565 Uzman Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 408 26 Haziran 2024 #13 Geraltın kılıcı dedi: "sudo dpkg-reconfigure -a" Efendim, bu kodu girdim. Komut çalıştı. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... 2. attığın hata çıktısı eski komutun hata çıktısı. Nyese belki bende zshrc'de alias vardı o sebeple komutu bende çalışan şekilde ilettim.
Geraltın kılıcı dedi: "sudo dpkg-reconfigure -a" Efendim, bu kodu girdim. Komut çalıştı. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... 2. attığın hata çıktısı eski komutun hata çıktısı. Nyese belki bende zshrc'de alias vardı o sebeple komutu bende çalışan şekilde ilettim.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 26 Haziran 2024 #14 001 dedi: Bash: sudo apt-get clean sudo apt-get update Genişletmek için tıkla... Hata: E: 'curl' türü bilinmiyor. (Satır: 1, Kaynak Listesi: /etc/apt/sources.list.d/webupd8.list) E: Kaynak listesi okunamadı. Ek: Efendim, hata "sudo apt-get update" komutunu girdiğim zaman oldu.
001 dedi: Bash: sudo apt-get clean sudo apt-get update Genişletmek için tıkla... Hata: E: 'curl' türü bilinmiyor. (Satır: 1, Kaynak Listesi: /etc/apt/sources.list.d/webupd8.list) E: Kaynak listesi okunamadı. Ek: Efendim, hata "sudo apt-get update" komutunu girdiğim zaman oldu.
0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.978 Makaleler 24 Çözümler 55 Beğeniler 2.605 26 Haziran 2024 #15 Geraltın kılıcı dedi: Hata: E: 'curl' türü bilinmiyor. (Satır: 1, Kaynak Listesi: /etc/apt/sources.list.d/webupd8.list) E: Kaynak listesi okunamadı. Genişletmek için tıkla... Bash: sudo rm -rf /etc/apt/sources.list.d/webupd8.list
Geraltın kılıcı dedi: Hata: E: 'curl' türü bilinmiyor. (Satır: 1, Kaynak Listesi: /etc/apt/sources.list.d/webupd8.list) E: Kaynak listesi okunamadı. Genişletmek için tıkla... Bash: sudo rm -rf /etc/apt/sources.list.d/webupd8.list
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 26 Haziran 2024 #16 001 dedi: Bash: sudo rm -rf /etc/apt/sources.list.d/webupd8.list Genişletmek için tıkla... Efendim, şimdi ne yapmam lazım?
001 dedi: Bash: sudo rm -rf /etc/apt/sources.list.d/webupd8.list Genişletmek için tıkla... Efendim, şimdi ne yapmam lazım?
0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.978 Makaleler 24 Çözümler 55 Beğeniler 2.605 26 Haziran 2024 #17 Geraltın kılıcı dedi: Efendim, şimdi ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bir ustteki mesajimda apt-get komutlarini tekrar dene.
Geraltın kılıcı dedi: Efendim, şimdi ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bir ustteki mesajimda apt-get komutlarini tekrar dene.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 26 Haziran 2024 #18 001 dedi: Bir ustteki mesajimda apt-get komutlarini tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Efendim, işe yaradı. Yapacağım başka bir şey kaldı mı?
001 dedi: Bir ustteki mesajimda apt-get komutlarini tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Efendim, işe yaradı. Yapacağım başka bir şey kaldı mı?
0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.978 Makaleler 24 Çözümler 55 Beğeniler 2.605 26 Haziran 2024 #19 Geraltın kılıcı dedi: Efendim, işe yaradı. Yapacağım başka bir şey kaldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayir, bu kadardi. Yazilim merkezini de kontrol edin, sorun olmamasi gerek.
Geraltın kılıcı dedi: Efendim, işe yaradı. Yapacağım başka bir şey kaldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayir, bu kadardi. Yazilim merkezini de kontrol edin, sorun olmamasi gerek.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 26 Haziran 2024 #20 001 dedi: Hayir, bu kadardi. Yazilim merkezini de kontrol edin, sorun olmamasi gerek. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattıktan sonra sorun çözüldü. Efendim, yardımcı olduğunuz için teşekkürler. 001 dedi: Hayir, bu kadardi. Yazilim merkezini de kontrol edin, sorun olmamasi gerek. Genişletmek için tıkla... Efendim, sorun kısmen çözülmüş. WoeUSB'yi kuramıyorum. Hata: Karşılanmamış bağımlılıklar. 'apt --fix-broken install' komutunu paket seçeneği vermeden deneyin (ya da bir çözüm belirtin). Hata 2: PPA eklenemiyor: ''Bu PPA deposunun jammy tabanı için desteği bulunmamaktadır''. Son düzenleme: 26 Haziran 2024
001 dedi: Hayir, bu kadardi. Yazilim merkezini de kontrol edin, sorun olmamasi gerek. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattıktan sonra sorun çözüldü. Efendim, yardımcı olduğunuz için teşekkürler. 001 dedi: Hayir, bu kadardi. Yazilim merkezini de kontrol edin, sorun olmamasi gerek. Genişletmek için tıkla... Efendim, sorun kısmen çözülmüş. WoeUSB'yi kuramıyorum. Hata: Karşılanmamış bağımlılıklar. 'apt --fix-broken install' komutunu paket seçeneği vermeden deneyin (ya da bir çözüm belirtin). Hata 2: PPA eklenemiyor: ''Bu PPA deposunun jammy tabanı için desteği bulunmamaktadır''.