Linux Mint Cinnamon mı, Debian mı?

Sxinar

Üstün
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba. Fedora 45 KDE spin kurdum ama Allah'ın cezası sürekli çöküyor da çöküyor. Debian'da da cokuyordu ama bu kadar değildi. Sizce GNOME kullanmamak şartı ile dağıtım önerisi yapabilir misiniz?

Bir de Linux Mint Cinnamon mu Debian mı? Başka masaüstü ortamı önerisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux Mintin debain edition sürümü var omu dene istersen bu arada çökmeden kastınız ne?

Ne sebeple çöktüğünü anlatır mısın? Normalde kolay kolay çökertecek şeyler yapamazsın

Ek olarak, sorunun sürücüyse (örneğin legacy NVIDIA kartın vardır) kernel düşürebilirsin. Dağıtım atlamak yerine masaüstü ortamını değiştirebilirsin.

Debian'ı KDE ile kursanız bence sizi üzmez. Ama Linux Mint Cinnamon bence daha kullanıcı dostu.

Linux Mintin debain edition sürümü var omu dene istersen bu arada çökmeden kastınız ne?
Dosya yöneticisi açıyorum konqi çöküyor her şey için konqi çöküyor onun dışında da ayrı ayrı hatalar var update hatası veriyor uygulama güncelleme hatası veriyor.

Lmde 7 kurdum.
Önerilere açığım hala.

İntel 11. nesil i5 işlemcim var.
LMDE 7 batarya dehşet kötüydü ayrıca fan durmuyordu eski sistemler için iyi gibi.
Debian KDE kullanıyorum şuan o oldukca iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…