Tsumugi Kotobuki Becerikli Katılım 18 Şubat 2026 Mesajlar 99 Çözümler 1 Beğeniler 36 Yer Japonya/Shiga Bugün 13:54 #1 Yeni kurulum yaptım ve sistemi güncelledim ama kasıyor hala ne yapmalıyım? 120 Hz ekranda 60 Hz gibi. Teşekkürler.
Yeni kurulum yaptım ve sistemi güncelledim ama kasıyor hala ne yapmalıyım? 120 Hz ekranda 60 Hz gibi. Teşekkürler.
M Murat Bölükbaşı Uzman Katılım 20 Mayıs 2025 Mesajlar 9 Beğeniler 1 Bugün 13:58 #2 Çözünürlük ayarlarından ekran Hz ini yükselttin mi Linux kurulumundan sonra Hz i manuel yükseltmiştim bende Artı 0 Eksi
Çözünürlük ayarlarından ekran Hz ini yükselttin mi Linux kurulumundan sonra Hz i manuel yükseltmiştim bende
THESANASATS 9 Başarılı Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 139 Çözümler 2 Beğeniler 70 55 dakika önce #3 Tsumugi Kotobuki dedi: Yeni kurulum yaptım ve sistemi güncelledim ama kasıyor hala ne yapmalıyım? 120 Hz ekranda 60 Hz gibi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerin neler. İntel xeonda bile firefox kasmayan bir os ten bahsediyoruz. Artı 0 Eksi
Tsumugi Kotobuki dedi: Yeni kurulum yaptım ve sistemi güncelledim ama kasıyor hala ne yapmalıyım? 120 Hz ekranda 60 Hz gibi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerin neler. İntel xeonda bile firefox kasmayan bir os ten bahsediyoruz.