Pcman80 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 2 Beğeniler 764 Yer Gerçekte var olmayan yer. 11 Ocak 2026 #1 Merhaba hocalarım, Bu oyunu açmaya çalışıyorum; oyunun kendi imleci geliyor ama ekran siyah kalıyor, bazen kesik kesik görüntü geliyor. Nasıl çözebilirim bunu?
Merhaba hocalarım, Bu oyunu açmaya çalışıyorum; oyunun kendi imleci geliyor ama ekran siyah kalıyor, bazen kesik kesik görüntü geliyor. Nasıl çözebilirim bunu?
K KakaoluKekAdam Yetkin Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1.073 Çözümler 18 Beğeniler 969 Yer Denizli, Türkiye 11 Ocak 2026 #2 Pcman80 dedi: Merhaba hocalarım, Bu oyunu açmaya çalışıyorum; oyunun kendi imleci geliyor ama ekran siyah kalıyor, bazen kesik kesik görüntü geliyor. Nasıl çözebilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Logu varsa verirmisin?
Pcman80 dedi: Merhaba hocalarım, Bu oyunu açmaya çalışıyorum; oyunun kendi imleci geliyor ama ekran siyah kalıyor, bazen kesik kesik görüntü geliyor. Nasıl çözebilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Logu varsa verirmisin?
KS KS Pcman80 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 2 Beğeniler 764 Yer Gerçekte var olmayan yer. 11 Ocak 2026 #3 KakaoluKekAdam dedi: Logu varsa verir misin? Genişletmek için tıkla... Loga nasıl erişeceğimi bilmiyorum.
KakaoluKekAdam dedi: Logu varsa verir misin? Genişletmek için tıkla... Loga nasıl erişeceğimi bilmiyorum.
K KakaoluKekAdam Yetkin Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1.073 Çözümler 18 Beğeniler 969 Yer Denizli, Türkiye 11 Ocak 2026 #4 Pcman80 dedi: Loga nasıl erişeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Lutris'den oyunu sağ tıkla orda vardır belki. JDK yüklü mü ve hangi Wine/Proton sürümü?
Pcman80 dedi: Loga nasıl erişeceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Lutris'den oyunu sağ tıkla orda vardır belki. JDK yüklü mü ve hangi Wine/Proton sürümü?