Çözüldü Linux mint "Warning: Source ID xxxxx was not found when attempting to remove it" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mami1938
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 132
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mami1938

Uzman
Makaleler
1
Linux Mint kurarken aşağıdaki hatayı alıyorum (dualboot):

/usr/lib/ubiquity/ubiquity/frontend/gtk_components/nmwidgets.py:xxx: Warning: Source ID xxxxx was not found when attempting to remove it.<br>GLib. source_remove(self.timeout_id)<br><br>/usr/lib/ubiquity/ubiquity/frontend/gtk_components/nmwidgets.py:xxx: Warning: Source ID xxxxx was not found when attempting to remove it<br>GLib.source_remove(self.rows_changed_id)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ISO dosyasının hash dogrulamasini yaptiniz mi, baska porta takıp flaşı denediniz mi?

Ubiquity gercekten rezil bir installer.
Yaptım ayni.

Dualbootu disk bölerek yapmaya çalışıyordum ama diski dosyalara erişemiyordu, ben de USB'den dualboot yaptım ve oldu.
Disk bölerek yapma yöntemi çok sorunlu ve tavsiye etmem.
ISO dosyasının hash dogrulamasini yaptiniz mi, baska porta takıp flaşı denediniz mi?

Düzeltme: Konu galiba DVD kurulumunda hata oluşması. Sorunu biraz araştırdım.

Aynı sorun: Installation freezes due to "Source ID xxxxx not found when attempting to remove it" - Linux Mint Forums

Attığım konu sahibinin diskini Linux Mint yükleyicisi biçimlendiremediği için sorun yaşamış.

Yaptım ayni.

Dualbootu disk bölerek yapmaya çalışıyordum ama diski dosyalara erişemiyordu, ben de USB'den dualboot yaptım ve oldu.
Disk bölerek yapma yöntemi çok sorunlu ve tavsiye etmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…