Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Orası indirme bağlantıları. Sunucu farkı var sadece.
- Makaleler
- 9
Orası indirme bağlantıları. Sunucu farkı var sadece.
Ben virtualboxta kurarken "Linux Kullanıcıları Derneği"nden indirmiştim. Bir fark olmuyor sanırım.
Onlar dosyayı indirebileceğiniz sunucular. Aralarında fark yok. En üstteki torrenti de indirebilirsiniz. IDM gibi yazılımlar kullanmıyorsanız, torrent ile indirmek daha hızlı oluyor. Torrent yazılımı olarak qBittorent öneririm.
Bunda Ubuntu bile cozulur. Kotu degil gayet saglam cihaz.Bu arada sistem çok iyi olmadığı için Mint kuruyorum. Mint'ten daha iyisi var mı?
Sistem: Laptop. CPU AMD model bilmiyorum. GPU Radeon R5 Graphics. RAM 8 GB. SSD 256 GB.
Bunlar kopya linkler. Hepsi birbirinin aynisi dosyalar sunucular bozulmadikca
EYPROTR
Uzman
Bunda Ubuntu bile cozulur. Kotu degil gayet saglam cihaz.
Bunlar kopya linkler. Hepsi birbirinin aynisi dosyalar sunucular bozulmadikca![]()
Ubuntu vardı zaten kasıyordu buna geçmek istedim ama başka alternatifler varsa deneyebilirim.
Hmmm, o zaman bu olur hocam ya. Mint iyidir.Ubuntu vardı zaten kasıyordu buna geçmek istedim ama başka alternatifler varsa deneyebilirim.
- Makaleler
- 1
Mint de Ubuntu zaten.Ubuntu vardı zaten kasıyordu buna geçmek istedim ama başka alternatifler varsa deneyebilirim.
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-