Canım Linux çekti bende Linux kurmaya karar verdim ancak ne yapacağımı bilmiyorum. Aklımda Ubuntu var ancak Linux Mint kurmayı planlıyorum sizce Linux güzel mi veya güzelse hangi sürümlerini kullanmalıyım?

Canım Linux çekti bende Linux kurmaya karar verdim ancak ne yapacağımı bilmiyorum. Aklımda Ubuntu var ancak Linux Mint kurmayı planlıyorum sizce Linux güzel mi veya güzelse hangi sürümlerini kullanmalıyım?

Bence benim konuya bir göz gezdirebilirsiniz, güzel şeyler öğrenebileceğiniz bir konu.

Hocamın gönderdiği deneyimleri okuyabilirsiniz. Driver ve programların uyumluluğuna bakmayı unutmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux dağıtımları, öğrendikten sonra başka sistemlere tahammül edememene sebep olacak kadar rahat işletim sistemleridir.
Hocamın gönderdiği deneyimleri okuyabilirsiniz. Driver ve programların uyumluluğuna bakmayı unutmayın.
Süper. Nvidia driverlarını kurmayı unutmayın.
Bence benim konuya bir göz gezdirebilirsiniz, güzel şeyler öğrenebileceğiniz bir konu.

Şu an Ubuntu yükledim ve kullanıyorum ancak sürücüleri nasıl kuracağım?

Süper. Nvidia driverlarını kurmayı unutmayın.

Hocam hiçbir şey anlamadım Linuxdan ben tekrar Windows 8.1 kuracağım.

Son düzenleme:
Ne yapmayı daha çok seviyorsunuz? Veya işletim sistemi daha çok neye odaklansın? Bu soruyu cevaplarsanız size 1-2 işletim sistemi önerilebilir.