7 7486 Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.054 Çözümler 6 Beğeniler 720 6 Haziran 2024 #11 teknoloji adam dedi: Hocam hiçbir şey anlamadım Linuxdan ben tekrar Windows 8.1 kuracağım. Genişletmek için tıkla... Yusuf İpek izlemeni öneririm. Biraz da olsa heveslenirsin belki Linux'a.
teknoloji adam dedi: Hocam hiçbir şey anlamadım Linuxdan ben tekrar Windows 8.1 kuracağım. Genişletmek için tıkla... Yusuf İpek izlemeni öneririm. Biraz da olsa heveslenirsin belki Linux'a.
freedom Uzman Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 206 Çözümler 1 Beğeniler 113 6 Haziran 2024 #12 teknoloji adam dedi: Şu an Ubuntu yükledim ve kullanıyorum ancak sürücüleri nasıl kuracağım? Hocam hiçbir şey anlamadım Linuxdan ben tekrar Windows 8.1 kuracağım. Genişletmek için tıkla... Sürücüler önyüklüydür.
teknoloji adam dedi: Şu an Ubuntu yükledim ve kullanıyorum ancak sürücüleri nasıl kuracağım? Hocam hiçbir şey anlamadım Linuxdan ben tekrar Windows 8.1 kuracağım. Genişletmek için tıkla... Sürücüler önyüklüydür.
KS KS teknoloji adam Uzman Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 42 Beğeniler 18 6 Haziran 2024 #13 Silinen üye dedi: Yusuf İpek izlemeni öneririm. Biraz da olsa heveslenirsin belki Linux'a. Genişletmek için tıkla... freedom dedi: Sürücüler önyüklüydür. Genişletmek için tıkla... Hocam parola rastgele koydum ama unuttum malesef Linux kurmayacağım bir daha yine de destekleriniz için teşekkür ederim.
Silinen üye dedi: Yusuf İpek izlemeni öneririm. Biraz da olsa heveslenirsin belki Linux'a. Genişletmek için tıkla... freedom dedi: Sürücüler önyüklüydür. Genişletmek için tıkla... Hocam parola rastgele koydum ama unuttum malesef Linux kurmayacağım bir daha yine de destekleriniz için teşekkür ederim.
Penguen Üstün Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 670 Makaleler 5 Çözümler 12 Beğeniler 1.018 6 Haziran 2024 #14 Öncelikle; "Linux" bir işletim sistemi değildir.
freedom Uzman Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 206 Çözümler 1 Beğeniler 113 6 Haziran 2024 #15 @teklonoji adamı Penguen dedi: Öncelikle; "Linux" bir işletim sistemi değildir. Genişletmek için tıkla... Tamam anladık çekirdektir. teknoloji adam dedi: Hocam parola rastgele koydum ama unuttum maalesef Linux kurmayacağım bir daha yine de destekleriniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam beklentileri karşılamadi sanki alışınca çok iyi oluyor ben ilk dönem bende öyle yaptım aylar sonra tekrar geçtim.
@teklonoji adamı Penguen dedi: Öncelikle; "Linux" bir işletim sistemi değildir. Genişletmek için tıkla... Tamam anladık çekirdektir. teknoloji adam dedi: Hocam parola rastgele koydum ama unuttum maalesef Linux kurmayacağım bir daha yine de destekleriniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam beklentileri karşılamadi sanki alışınca çok iyi oluyor ben ilk dönem bende öyle yaptım aylar sonra tekrar geçtim.
4 4142 Uzman Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 2.414 Makaleler 9 Çözümler 5 Beğeniler 1.533 7 Haziran 2024 #16 Zaman kaybi.
Hu tao 40 Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 669 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 322 Yer Teyvat 8 Haziran 2024 #17 Penguen dedi: Öncelikle; "Linux" bir işletim sistemi değildir. Genişletmek için tıkla... Daha iyisi