Linux nasıl öğrenebilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kyo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 383
  • Etiketler Etiketler
    linux nasıl
@kyo, Windows'tan geçeceğiniz için ben KDE masaüstü ortamlı Fedora kurmanızı öneririm. Hem Fedora daha stabil.

Bunları benim gibi komut satırı (CLI ekranları) görüp duran birine yazarsan mantıklı olur. Ama hiç deneyimlememiş birine yazarsan korkup kaçar. Hiç gerek yok. İyice masaüstü ortamlarını deneyimlemesi gerek.

Merhaba, dediklerinizden hiçbir şey anlamadım. Büyük ihtimal yanlış anlaşıldım, gerçekten hiçbir şey bilmiyorum.
Tamam, çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim, yarın bir şeyler deneyeceğim. Yazılıma başlamadan önce öğrenmemin iyi olacağı söylenmişti. Bu yüzden öğrenmek istiyorum.

Ben linux mint ile başlamıştım. Zorin OS ilede başlayabilirsin ama sorun yaşayanlar var linux mint en sıkıntısız olanı yeni kullanıcı için en iyisi

Linux Mint öneririm. Ben de Linux kullanmayı başlayınca alıştım sen de alışısın.

Normal günlük kullancıysan Linux'un inciğini cıncığını öğrenmene gerek yok. He programlama için lazım olur demişsin. Oda programlama diline göre değişir. Daha yazılıma başlamamışsın zaten, aceleye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…