Mesela Photoshop, çekirdek seviyesinde çalışan anti-hile kullanan oyunlar. Bunlar ne zaman çalışır? Bence çalışır ama ne zaman bilmiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Muhtemelen asla.
Yapımcının inisiyatifine bağlı.çekirdek seviyesinde çalışan anti-hile kullanan oyunlar
- Makaleler
- 3
Farklı altyapılar olduğu için mimari aynı olsa bile 100% uyumluluk beklemek çok saçma. Linux alternatiflerini kullanın veya işinizi görmüyorsa Windows'tan devam edin. Linux'un kullanımı arttıkça daha fazla native uygulama gelecektir.
Photoshop aslında belirli bir seviyeye kadar çalışıyor.
2025'te %5 olabilir.Masaüstü Linux kullanıcıları %15-20'yi bulduğu zaman. Yani neredeyse asla.
Photoshop/Illustrator'ı çalıştırabiliyoruz zaten bir noktaya kadar. Anti-cheat'lerin bir kısmı da çalışıyor ancak bilerek Linux uyumluluğunu bozuyorlar.Mesela Photoshop, çekirdek seviyesinde çalışan anti-hile kullanan oyunlar. Bunlar ne zaman çalışır? Bence çalışır ama ne zaman bilmiyorum.
mercha
Yetkin
Hiç destekleneceğeni düşünmüyorum açıkçası. Photoshop desteği beklemek yerine o süre zarfında GIMP öğrenebilirsiniz.
GIMP'i de bilerek kötü arayüze sahip gibi geliyor. Photoshop/Illustrator gibi bir programdan gelince kullanmak çok zor oluyor. Photopea önerebilirim.Hiç destekleneceğeni düşünmüyorum açıkçası. Photoshop desteği beklemek yerine o süre zarfında GIMP öğrenebilirsiniz.
%5 yeterli değil.