Bir de Nvidia'da Linux için driver yapıyor ama sorun yaşıyor insanlar.
Nvidia X11 sürücüsü sorunlu değil. Wayland protokolleri üzerinde yaşanan tartışmalar ve yanlış uygulamalar sonucu bunlar oluştu. Nvidia da sorunları yavaş yavaş çözüyor.

Linux açık kaynak kodlu değil mi? O zaman değişiklikler hemen eski halini alabilir.
Alamaz, kapalı kaynak bazı sistem parçaları oluştursunlar ve uygulamaları teşvik etsin bakalım, eski halini alabiliyor mu? Teoride MacOS'in çekirdeği de açık kaynaktı ancak MacOS uygulamalarını neredeyse hiçbir zaman Darwin'de çalıştıramazdınız hatta MacOS kullananların çoğu bile Darwin adını ilk defa duyuyordur.

Linux Windows'un aldığı oyun desteğinin yarısını alsın, dünyanın yarısı ertesi gün Linux'a geçiş yapar.
Desteği olmayan oyunlar (Bkz. Rito'nun oyunları) varken Linux'a geçmiyor çoğu kişi, dolayısıyla da Linux pazarda geride kalıyor. Ayrıca Linux'un birçok dağıtımı gönüllülük esaslı başlatılmış projelerden oluştuğu için daha çok garipsiyor averaj kullanıcı.

Yapmaları için Windows'un en temel kullanıcıyı bile etkileyecek düzeyde bir hata yapması lazım, bu da pek mümkün değil gibi.
Linux Windows'un aldığı oyun desteğinin yarısını alsın, dünyanın yarısı ertesi gün Linux'a geçiş yapa
Linux'un Windows oyunları için gayet iyi bir desteği var. Destekleyemedikleri anti-cheat'li olanlar ya da DRM'li olanlar.
@Penguen Reis sen Linux'çu musun, Windows'çu mu? Profilin Linux'çuyum diyor ama yazdıkların Linux karşıtısın gibi izlenim veriyor.
Adam realist, çoğu kimse gibi saçma düşüncelere dalmıyor.

@Penguen Reis sen Linux'çu musun, Windows'çu mu? Profilin Linux'çuyum diyor ama yazdıkların Linux karşıtısın gibi izlenim veriyor.
Ocu-bucu olmak zorunda mı bir insan illaha. Sizin hayal alemlerinden çıkıp gerçekleri görmenizi istiyorum sadece.

Kumda oynasın işte Linux, neden gidipte böyle garip karşılaştırmara girişiyoruz. Aktif olarak hem Linux hem macOS hem de Windows kullanıyorum. Linux'un bazı konulardaki yetersizliğini kabul mu etsek artık.

Tek kelimelik cevapler vermemin sebebi en azından biraz düşünmenizi sağlamaya çalışmak.

Ocu-bucu olmak zorunda mı bir insan illaha. Sizin hayal alemlerinden çıkıp gerçekleri görmenizi istiyorum sadece.

Kumda oynasın işte Linux, neden gidipte böyle garip karşılaştırmara girişiyoruz. Aktif olarak hem Linux hem macOS hem de Windows kullanıyorum. Linux'un bazı konulardaki yetersizliğini kabul mu etsek artık.

Tek kelimelik cevapler vermemin sebebi en azından biraz düşünmenizi sağlamaya çalışmak.
Türkiye'de isen evet bir taraf tutman lazım. O öyle İsviçre gibi nötr olunmaz buralarda.