Linux stabil mi?

Bir de Linux'u sevmenin bir bedeli daha vardir. Bu da Linux kurmus ama kullanamamis insanlarin soylediklerinin sacmalik oldugunu kendilerine ve diger bilincsiz kullanicilara anlatamazsin. Onlar Windows'la dogmuslardir ellerine gecen her isletim sistemini Windows zannederler onunla karsilastirirlar. Linux'dan ve komut satirindan bir haber olduklari icin Linux'u bir turlu anlayamaz ve kendi kendilerine sebep olduklari her engelde Linux'a camur atarlar. Hayatlarinda sadece Ubuntu kullanmislardir Linux'u Ubuntudan ibaret zannederler falan. Simdiden baslayacak arkadas lara kolay gelsin.

Ubuntu fena değildi bence ilk kez Linux kullanmıştım. Zor değildi.

Bozuk değil ama abonelik sistemi olan o güzel uygulamalar yok .

Ne kurdun dostum? Neye kurdun? Huawei laptopumda bende de calismadi ses ama cozdum ve foruma konusunu açtım cozumun. Linux son kullanici icin cogu durumda uygun degil, katiliyorum ama gayet de tas gibi stabil.

İster son kullanıcı, ister 2000'li kullanıcı olsun. Linux berbat.

Son düzenleyen: Moderatör:
çünkü oyunlar Linux uzerinde daha hizli.
Duzgun calistirilabilirse tabi HOI4'un dogrudan Linux portu olmasina ragmen rezalet bozulmalar oluyor goruntude. Linux'un sucu degil ama umrumda degil. Kullaniciyim ve Linux'ta calismiyor. Bitti. Online oyunlarin da cogu calismiyor. Apex bile destegi cekmisti sanirim en son. Proton her oyunda kurtarmiyor veya ayar cekmek gerekiyor internetten baka baka. Isin icine ikinci bi' launcher girdigi zaman sapitiyor vs. vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…