Linux stabil mi?

İster son kullanıcı, ister 2000'li kullanıcı olsun. Linux berbat.

Bu yuzden cogu yapay zeka ve robotik programlarinin Windows destegi yok/sinirli degil mi?

Isi oyun oynayip internette gezmek olan adam icin Linux berbat. Isi bilgisayar olan adam icin Linux nimet. Gerisi bos muhabbet.

Sorun yaşarsam vaktim var, oturur uğraşırım diyorsanız, Linux candır. Uçsuz bucaksız engin deniz.

Yok ben yüklerim sonra işime bakarım diyorsanız o zaman Windows.

Tabi bu Windows'ta hiç sorun yaşamazsınız anlamına gelmez ama Linux'a kıyasla daha rahat edersiniz.

Son düzenleme:
Ayar cekme isine daha once girmedim, antihackler sorun yapiyor, onlar da keyfi olarak vermiyorlar. HOI bilmem de Genshin'den Starcraft 2ye kadar her sey calisiyor bende.

Protondb sonuclarina gore kullanicinin tercihi onemli isletim sisteminde.

Bu Linux'u bozuk ya da stabil değil eder mi, hayır.

En bariz örnek CS2... Ölüm gibi resmen. Çok fazla şikayet de vardı Protondb üzerinde.
Ben de Linux kullaniyorum, Linux seviyorum (Arch kullaniyorum bu arada) ama Linux'ta oyun oynanir vs. gibi iddialar tamamen sacmalik. Gereksiz bir caba. Ugrasirsan belki cogu oyunu acarsin ama ne gerek var? Iki tikla indir-oyna yapmak varken ne diye ugrasayim?

Bu Linux'u bozuk ya da stabil değil eder mi, hayır.
Oyun oynanmamasi bir isletim sistemini bozuk yapmaz. Oyunlar sikintili demek oyunlar sikintili demek. Baska bir anlami yok ve evet, oyun meselesi Linux'da hala karin agrisi.

Ayar cekme isine daha once girmedim, antihackler sorun yapiyor, onlar da keyfi olarak vermiyorlar. HOI bilmem de Genshin'den Starcraft 2ye kadar her sey calisiyor bende.
Sen duzgun calisan 1000 tane oyun sayarsin ben de sana sorunlu 1000 tane oyun sayarim sonsuza dek gider bu konusma

Loseless Scaling olmaması çok büyük eksi zaten. X2, X3 performansı kaybı demek bu :d.

Eh o yuzden dedim zaten gereksinime gore secmek lazim diye, windowsta starcraft kağnı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…