Çözüldü Linux Steam'de NTFS diski nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Reend

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Rook Islands
Buradaki tüm işlemleri harfiyen uyguladım ve sistemi yeniden başlattıktan sonra hala Steam'de NTFS diskime erişemedim. Sonra OpenSuse'nin wikisindeki bu adımları uyguladım ve chown ile disk yetkilerimi üzerime aldım fakat nafile. Bir türlü NTFS diskine Steam'den erişemiyorum.

OpenSuse Leap Kullanıyorum, Steam'i ana repolardan indirdim.

Çözüm
Ntfsfix ile tarayın belki bir şeyler çıkar. Olmazsa lowntfs-3G driverı ile bağlamayı veya NTFS3 driveri ile bağlamayı deneyin.
NTFS-3G'den sonra defaults, UID = 1000, git = 1000, RW, user, exec, umask = 000, nofail, X-gvfs-show, prealloc, windows_names bunu ekleyin. id -uid -g komutlarıyla UID ve git değerlerini de kontrol edin. 1000 yerine neyse onu yazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
NTFS-3G'den sonra defaults, UID = 1000, git = 1000, RW, user, exec, umask = 000, nofail, X-gvfs-show, prealloc, windows_names bunu ekleyin. id -uid -g komutlarıyla UID ve git değerlerini de kontrol edin. 1000 yerine neyse onu yazın.

id -g İle kontrol ettim ve gid'i değiştirip yeniden başlattım. Hala aşağıdaki hatayı alıyorum.

Ntfsfix ile tarayın belki bir şeyler çıkar. Olmazsa lowntfs-3G driverı ile bağlamayı veya NTFS3 driveri ile bağlamayı deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…