Çözüldü Linux üzerinden Rufus nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pabola

Uzman
Rufus ile ISO yazmam gerekiyor ve laptop Linux olduğu için yapamıyorum. Laptop üzerinden sanal bir Windows vs. kurmak mümkün mü? Nasıl Rufus kurabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözüldü. Şu an Windows kuruluyor.

Çözüm adımları aşağıdaki gibi oldu:

1. WoeUSB kurulu sistem boot ettik: https://files.teteos.net/pilux/techolay-linux-to-win.iso
(Hatta talep olursa bu ISO dosyasını ileride geliştireceğim)

2. Bilgisayarda bulunan bir diske Windows ISO dosyasını indirdik.

3. WoeUSB ile kurduk.

Ayrıca not geçmeliyim ki arkadaş yardım isteme konusunda troll değil. Anladığım kadarıyla bilgisayara aşırı aşırı yabancı.

İyi forumlar.

Ayrıca yine söylüyorum, yaptığım test sonucunda:
Bilgisayarında ısınma sorunu yok ancak diskinde bad sector var. Mutlaka forumdakilere SATA SSD disk sor.
Ve ne olur ne olmaz istersen o Windows USB'yi bozma yedekte dursun.
Yav birader bir şey demeyeyim diyorum da her şeyi anladığını sanıp bir şey anlamıyorsun. Ben de biliyorum Vento'yu. Kabul etmiyor PC Ventoy balenaEtcher vs. yoksa enayi miyim uğraşayım iki gündür?

Niye kabul etmesin arkadaşım sen yapamıyorsun onu, Rufus'u kullanıpda balena, Ventoy kullanamıyorsan sorun sende, millete takılıp durma. Troll müsün nesin?

Artı -1 Eksi
Hocam şu an zorin yükleniyor olacaksa bunu yükleyeyim
gdebi kurabilirsen Zorrin de olur. Gdebi'ye de aslında gerek yok ama işini kolaylaştırıyorum.

Rufus ile ISO yazmam gerekiyor ve laptop Linux olduğu için yapamıyorum. Laptop üzerinden sanal bir Windows vs. kurmak mümkün mü? Nasıl Rufus kurabilirim?
Anydesk ile halledeceğim merak etme. Sanal PC yazılımını sana direk kurdurabileceğimi sanmıyorum.

Niye kabul etmesin arkadaşım sen yapamıyorsun onu, Rufus'u kullanıpda balena, Ventoy kullanamıyorsan sorun sende, millete takılıp durma. Troll müsün nesin?
Sakinliğini koruman lazım. Linux'lerde bu yazılımlar Rufus gibi oneclick kurulmuyor. Windows'a aşırı alışık kullanıcılar yapamıyor.

Gdebi kurabilirsen zorrin de olur. Gdebi'ye de aslında gerek yok ama işini kolaylaştırıyorum.

AnyDesk ile halledeceğim merak etme. Sanal PC yazılımını sana direk kurdurabileceğimi sanmıyorum.

Tamam attığın linki yüklüyorum onu yazdırayım flasha.

Yaşına ver hocam boş ver. Allah'tan kuantum fiziği falan bilmiyor bilse bizi parçalar.

Tamam attığın linki yüklüyorum onu yazdırayım flasha.
Tamamdır, biraz ağır boot ediyor ama işimizi görür. Ardından Türkçe dilini seçip PiluX'u dene'yi seç. Sisteme tamamen kurma. Live sürümü işimizi görür. Anydesk'i .deb'den tek tıkla kurabilirsin eski PiluX'de

Hocam bu konular troll o gün adama ls yaz dedim nereye dedi, ya terminale komut girmeyi bilmiyor yada troll.
PiluX projesinin 2021 sürümünü boot edip Anydeski kuramama şansı yok. Trollse zaten ortaya çıkar. Ama troll olduğunu sanmıyorum çünkü 14-16 yaşlarımda Windows'a bu kadar alışık iken Linux yazdırma araçları Windows yazdırma konusunda bana işkence çektirmişlerdi. Tabi şimdi istesem araç bile kodlarım

Konuyu büyük bir merakla takip ediyorum. Arkadaşa lütfen başka alternatifler önermeye çalışmayın zira eski bir sistemi var ve bu eski sistemde her Windows USB'si boot etmiyor. Ventoy önermeyi de bırakın lütfen. Şu sorun çözülsün zaten Ventoy ile ilgili ikinci üçüncü vaka olacak bu.

Hocam bu konular troll o gün adama ls yaz dedim nereye dedi, ya terminale komut girmeyi bilmiyor yada troll.
Lütfen konuyu baltalama. Konu trol değil.

Eğer bana Anydesk sağlarsa çözümü ve süreci paylaşacağım. Ventoy dışında çok farklı bir çözüm alternatifim var. İnsanların işine yarayabilir.

Umarım değildir, ben cahil olmuştum o gün konu sahibi bir arşivi çıkaramadığı için. Bari boş yere olmasın,

Artı -1 Eksi

Hocam anlatamıyorum. Bilende konuşuyor bilmeyende. @Saruman Paşa Recep hocamda trolldür şimdi Vento'yla kurulmaz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…