Çözüldü Linux üzerinden Rufus nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pabola

Uzman
Rufus ile ISO yazmam gerekiyor ve laptop Linux olduğu için yapamıyorum. Laptop üzerinden sanal bir Windows vs. kurmak mümkün mü? Nasıl Rufus kurabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözüldü. Şu an Windows kuruluyor.

Çözüm adımları aşağıdaki gibi oldu:

1. WoeUSB kurulu sistem boot ettik: https://files.teteos.net/pilux/techolay-linux-to-win.iso
(Hatta talep olursa bu ISO dosyasını ileride geliştireceğim)

2. Bilgisayarda bulunan bir diske Windows ISO dosyasını indirdik.

3. WoeUSB ile kurduk.

Ayrıca not geçmeliyim ki arkadaş yardım isteme konusunda troll değil. Anladığım kadarıyla bilgisayara aşırı aşırı yabancı.

İyi forumlar.

Ayrıca yine söylüyorum, yaptığım test sonucunda:
Bilgisayarında ısınma sorunu yok ancak diskinde bad sector var. Mutlaka forumdakilere SATA SSD disk sor.
Ve ne olur ne olmaz istersen o Windows USB'yi bozma yedekte dursun.
Umarım değildir, ben cahil olmuştum o gün konu sahibi bir arşivi çıkaramadığı için. Bari boş yere olmasın,
Şöyle söyleyeyim, Windows ve PiluX bir uygulamayı kurmak konusunda çift tıklamak kadar kolay iken Linux dağıtımlarının çoğu son kullanıcıya yabancı gelen sorunlar çıkarmakta olduğu için bir zip dosyasını bile çıkaramayan kişilere çok şahit oluyorum. Gerçekten troll olduğunu düşünmüyorum.

Hocam anlatamıyorum. Bilende konuşuyor bilmeyende. @Saruman Paşa Recep hocamda trolldür şimdi Vento'yla kurulmaz diyor.
Halledeceğiz merak etme. Ama ekran görüntüleri de alıp paylaşacağım başkaları için de rehber yapalım. Sen anydeski sağla bana yeterli. PiluX indirtmek zorunda bırakıyorum ama bu durumlara özel Live Linux ve WinPE geliştireceğim ileride.

Ya hocam gözünü seveyim ne trollü 2-3 gündür forumda yatıp kalkıyorum şu sorundan dolayı.

Ventoyla eski sistemlere Windows kurdum ben. Windows 10, 8.1, 7. Spesifik olarak sizin sisteminizle alakalı bir durum olabilir. Eski olmasıyla da alakalı olabilir ama ciddi eski olması lazım. Benim ventoyla Windows kurduğum sistem 22 yıllıktı.

Birader konuyu kirletme başka konuya git gözünü seveyim yardımını isteyen yok.

Benim sistem 16 yıllık hocam.

Ya hocam gözünü seveyim ne trollü 2-3 gündür forumda yatıp kalkıyorum şu sorundan dolayı.
Dostum sana gönüllü olarak özellikle yardımcı olacağım. Sen sadece bana Anydesk id vermek için ulaş yeterli. Çözümü buraya da paylaşacağım. Alternatif yollarımız var. Senin Anydesk'ini bekliyorum.

Ve bunu bekliyorum :')

ISO yazılıyor şu an flasha onu bekliyorum ardından hemen PC'ye dediğiniz şekilde deneme olarak kuracağım.

Dostum herkes Linux'e hakim değil ve Ventoy dahil bu araçlar one click kurulmuyor. Lütfen sakin ol. Bu iş bende, ben yardımcı olacağım arkadaşa.

@Recep Baltaş müsaden varsa Anydesk ID için Discord adımı veya Instagram'ımı vereceğim arkadaşa. Yada oluyorsa DM sistemini aktif etmeni rica edeceğim.

Bu ventoyla kurduğunuz da oluşan disk hatasının çözümlerine baktınız mı YouTube ya da internet sayfalarından?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…