Linux VPS ile neler yapılabilir?

termalmacun

Başarılı
Daha önce Amazon AWS ile 6 aylık ücretsiz olarak OpenVPN üzerinden VPN kurmuştum. Bunu tekrar yapmak isterim ancak fiyatlarından dolayı yurt dışı lokasyonlu bir VPS almak istemiyorum. Türkiye lokasyonlu bir VPS ile neler yapılabilir?

Türkiye lokasyonlu VPS'e de VPN kurabilirsin. TR'de olduğu için erişim engelinin VPS için de geçerli olacağını düşünebilirsin ama öyle değil. Ben kullanıyorum.

Türkiye lokasyonlu VPS'e de VPN kurabilirsin. TR'de olduğu için erişim engelinin VPS için de geçerli olacağını düşünebilirsin ama öyle değil. Ben kullanıyorum.

Deneyeceğim, eğer dediğiniz gibi olursa çok iyi.

Ben de VPS alacağım zaman Keyubu üzerinden alıyorum hocam.
Şimdi tekrar denedim, Roblox ve Discord açılıyor ama başka malum siteleri denedim açılmadı. Yanlış bilgi vermek istemem biraz daha kurcalayayım.

Son düzenleme:
Şimdi tekrar denedim, Roblox ve Discord açılıyor ama başka malum siteleri denedim açılmadı. Yanlış bilgi vermek istemem biraz daha kurcalayayım.

VPN'i sadece Discord kullanmak için açıyorum hocam. Eğer Discord açılıyorsa sorun yok.

VPS Türkiye’de olsa bile erişim engelini aşabilmenizin sebebi, aradaki internet trafiğinin şifrelenmesidir. DNS zehirlemesi gibi durumlar söz konusu değilse, erişim engeli bulunan sitelere ulaşabilmeniz gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…