Detaylar
Kim cevapladı?Asily 18
Üstün
Kişiden kişiye değişir. Linux'u daha çok seviyorum çünkü içi bloatware ile dolu değil.Herkes birinin diğerinden bariz bir şekilde üstün olduğu bir konu, özellik vb. yazsın.
Her ikisinin de birbirinden güzel artıları ve eksileri var hocam. O yüzden karmaşık ve zor bir soru.Herkes birinin diğerinden bariz bir şekilde üstün olduğu bir konu, özellik vb. yazsın.
Oynadığınız oyunlar, kullandığınız programlar uyumlu ise veya alternatifleri sizin işinizi görüyorsa deneyin Linux'u.
En kötü tekrar kurulur Windows.
0xraptoRwave 8
Üstün
Kutudan çıktığı şekilde kullanım rahatlığı, yazılım uyumluluğundan dolayı Windows diyorum. Telemetri benim için sorun değil, helali hoş olsun.
İkisi de güzel. Linux günlük kullanım için uygun değil diyenler, Linuxu denememişler.Herkes birinin diğerinden bariz bir şekilde üstün olduğu bir konu, özellik vb. yazsın.
Bana göre bir özelliği yok kendimi yeni sistemlere alıştırmak istediğim için ve linuxu sevdiğim için windowsu tamamen sildim 24 gündür Linux kullanıyorum.
- Makaleler
- 6
Herkes birinin diğerinden bariz bir şekilde üstün olduğu bir konu, özellik vb. yazsın.
Windows daha ağır olsa da gözden kaçan nokta var. Linux'tan kullanımı daha kolay, her uygulama ve oyunun desteği var ve ekosistemlerle daha uyumlu.
Eğer bunlar önemsizse Linux kesinlikle muazzam bir seçenek. Evet Linux'un da kullanımı zor değil ancak Windows'a göre zor kalıyor bana göre.
Superuser do 1
Gelişen
- Makaleler
- 1
Out of the box = Windows 11
Maksimum özelleştirilebilirlik, performans = GNU/Linux.
Maksimum özelleştirilebilirlik, performans = GNU/Linux.
Windows'un kullanımı daha kolay olması ve aşırı fazla uygulama desteği yüzünden seçiyorum.