shanks 32

Başarılı
Herkes birinin diğerinden bariz bir şekilde üstün olduğu bir konu, özellik vb. yazsın.

Herkes birinin diğerinden bariz bir şekilde üstün olduğu bir konu, özellik vb. yazsın.
Her ikisinin de birbirinden güzel artıları ve eksileri var hocam. O yüzden karmaşık ve zor bir soru.

Oynadığınız oyunlar, kullandığınız programlar uyumlu ise veya alternatifleri sizin işinizi görüyorsa deneyin Linux'u.

En kötü tekrar kurulur Windows.

Ben ekliyorum bir tane kesinlikle kişiselleştirme Linux'ta neredeyse en ufak detayı istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz ve 3. parti uygulamaya ihtiyaç duymadan.

İkisi de güzel. Linux günlük kullanım için uygun değil diyenler, Linuxu denememişler.

1784315975011.webp

Bana göre bir özelliği yok kendimi yeni sistemlere alıştırmak istediğim için ve linuxu sevdiğim için windowsu tamamen sildim 24 gündür Linux kullanıyorum.

Windows daha ağır olsa da gözden kaçan nokta var. Linux'tan kullanımı daha kolay, her uygulama ve oyunun desteği var ve ekosistemlerle daha uyumlu.
Eğer bunlar önemsizse Linux kesinlikle muazzam bir seçenek. Evet Linux'un da kullanımı zor değil ancak Windows'a göre zor kalıyor bana göre.