Remus Lupin 49
Üstün
- Makaleler
- 1
Merhaba, sorum yukarıdaki gibi. Linux'da Fortnite oynanıyor mu?
Oyun anti cheat yüzünden oynanmıyor. Fakat bulut sistemi işe yarayabilir.Merhaba, sorum yukarıdaki gibi. Linux'da Fortnite oynanıyor mu?
Hocam bir indirip deneyin, desteği gelmiş olabilir.GeForce Now geliyor aklıma bir tek oynanacak. Ama ücretsiz sürüm biraz sıkıntılı olur.
Hayır, hala oynanmıyor hocam.Hocam bir indirip deneyin, desteği gelmiş olabilir.
Şu an Linux'a geçersem ve beğenmezsem Windows'a geri dönemem. Sanal makine ile denerim belki.Hocam bir indirip deneyin, desteği gelmiş olabilir.
Hocam desteklemiyormuş Are We Anti-Cheat Yet? bu siteden kontrol edebiliyorsun baktım olumsuzŞu an Linux'a geçersem ve beğenmezsem Windows'a geri dönemem. Sanal makine ile denerim belki.
Sakın, sanal makineler ile Fortnite oynamak ban sebebi.Şu an Linux'a geçersem ve beğenmezsem Windows'a geri dönemem. Sanal makine ile denerim belki.
Kesinlikle Linux geçmeden bu siteye göz atın. Benim niyetim vardı ancak bu aralar arkadaşımla CoD Warzone oynuyoruz ve bu site sayesinde Ricochet anticheat'in broken olduğunu öğrenip vazgeçtim. Windows 10'dan devam ne yazık ki.Hocam desteklemiyormuş Are We Anti-Cheat Yet? bu siteden kontrol edebiliyorsun baktım olumsuz