AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 10 Ocak 2025 #1 Mesela ben "sudo dnf install vlc" yazayım ama VLC'yi 1. diskte değil, 2. diskte istiyorum. Mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2025
Mesela ben "sudo dnf install vlc" yazayım ama VLC'yi 1. diskte değil, 2. diskte istiyorum. Mümkün mü?
Çözüm The Shorekeeper 10 Ocak 2025 Bash: # Kullanım sudo dnf install packagename --installroot={kurulum yapılacak dizin} # Örnek sudo dnf install vlc --installroot=/mnt
Bash: # Kullanım sudo dnf install packagename --installroot={kurulum yapılacak dizin} # Örnek sudo dnf install vlc --installroot=/mnt
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 28 Beğeniler 948 Yer Black Shores Archipelago 10 Ocak 2025 #11 Bash: # Kullanım sudo dnf install packagename --installroot={kurulum yapılacak dizin} # Örnek sudo dnf install vlc --installroot=/mnt Artı 0 Eksi Çözüm
Bash: # Kullanım sudo dnf install packagename --installroot={kurulum yapılacak dizin} # Örnek sudo dnf install vlc --installroot=/mnt
KS KS AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.354 Yer Denizli 10 Ocak 2025 #12 The Shorekeeper dedi: Bash: # Kullanım sudo dnf install packagename --installroot={kurulum yapılacak dizin} # Örnek sudo dnf install vlc --installroot=/mnt Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Bash: # Kullanım sudo dnf install packagename --installroot={kurulum yapılacak dizin} # Örnek sudo dnf install vlc --installroot=/mnt Genişletmek için tıkla... Sağ olun.