Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adam kaynak bırakıyor. Hatta forumda da mevcut. @Telefonunu Çıkra, hocam sizi summon olarak kullansam sıkıntı olur mu?
Evet, hala güvenmem için bir sebep göstermediniz. Forumda üye olması bilirkişi mi yapıyor kişileri, bizim mi haberimiz yok?

Bu adam kaynak bırakıyor. Hatta forumda da mevcut. @Telefonunu Çıkra, hocam sizi summon olarak kullansam sıkıntı olur mu?

AMD, Windows tarafında eskiden sorunluydu şu anda kendisi sorunsuz.
Kendiniz diyorsunuz sorunsuz diye peki neden o zaman daha çok para verip bir Nvidia alma sevdası ?

Onlar her zaman var cunku hahah, kartlar sorunsuz olsa bile. Nvidia icin de bulursun :)
Bir yerde bir mevzu oldugu icin bir mevzu mevcut. Nvidia kartlar gavur muamelesi goren Linux uzerinde bile takir takir calisirken Windows uzerinde AMD ne istir gercekten bilmiyorum. OS, BIOS, GPU BIOS'u, VRAMLer ya da her ne varsa bir yerde bir sey bozuk.

Linux ise, her seyi cozen bir rahmet :hehehe:

HOF diyorsun farkındaysan. Click modelleri en ucuz kartları.

"Galax'a çöp" deyince bunu örnek verdim. 1-Click modeline ise gelirsem her 2 kart modelininde PCB kalitesi paylaşılmamış ancak AMD ve NVIDIA tarafında bulunan yorumlar dahilinde parça kalitesi muhtemelen daha iyidir. Çünkü XFX'in modelinde bulunan üst plastik (muhtemelen) kısım varken Galax modeli alimünyumdan oluşmakta. Tabii bir kesinliği yok. Elime geçmediği sürece bilmem zor.

Bir yerde bir mevzu oldugu icin bir mevzu mevcut. NVIDIA kartlar gavur muamelesi goren Linux uzerinde bile takir takir calisirken Windows uzerinde AMD ne istir gercekten bilmiyorum. OS, BIOS, GPU BIOS'u, VRAM'ler ya da her ne varsa bir yerde bir şey bozuk.

Linux ise, her seyi cozen bir rahmet :hehehe:

Ben hayatimda o kadar cok bozuk AMD ekran karti gordum ki, ve sanki inadinaymis gibi neredeyse hiç bozulmus NVIDIA kart gormedim. O yuzden hep NVIDIA tercih ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.