Telefonunu Çıkra
Üstün
- Makaleler
- 10
Referans aldığın yer? Buraya mi güveneceğiz gerçektenBende çıkayım birkaç ay bot basıp 5K aboneyle Galax, Zotac falan gömeyim. Nasıl olur?
Yani diyorsun ki açıklama kısmına bakmaya üşendim, eleman da tanıdık biri değil buradan bundan laf sokarım.Evet, hala güvenmem için bir sebep göstermediniz. Forumda üye olması bilirkişi mi yapıyor kişileri, bizim mi haberimiz yok?
Beni değil, güvenip de konuştuğum kaynakları referans al zaten. Millet kaynak materyal bilmediğinden hazırladım o videoyu.
Fason markaları ve markaların vasat ürünlerini öven elemanlar referans gösteremez. Daha doğrusu buna yemez. Orada gömdüğüm ve övdüğüm yönler kaynaklara dayalıydı subjektif likten olabildiğince uzak kaldım.
Konunun biraz arkasına baktım... Ne oluyor tam olarak biri özet geçebilir mi? @Geraltın kılıcı @gen2 @pwleredal
Beni ilgilendiren gördüğüm tek şey bi anda Galax 4060 ile XFX Swift 6700 ün kapıştırıldığı. Eğer doğru anladıysam cevap şu
(tag lenmeseydim konuya girmezdim)
1- Biri Nvidia diğeri AMD. Onu da geçtim RX 60 ve RTX 30 da bile istisna modeller hariç aib şeklinde karşılaştıralamaz. İstisna modeller de aynı kartı iki taraf içinde üreten Asus Dual gibi modeller. FTW3 ile Nitro+ kıyaslamak saçma "Karpuz Elma dan danha OP" demek gibi. Bunun yanında Jenerasyon farkı da var. Aralarındaki tek ortak nokta ikisinin de ekran kartı olması muhtemelen.
2- Orada Fiyat Performans + GPU kas gücü muhabbeti döndüyse ortadan yarılırım. 4060, rx 6700 ün bariz gerisindedir. 4060 Ti dense anlayabilirdim.
Galax ve XFX kavgası kafamı karıştırdı. "ASUS rog 4060 > Asus Tuf 4060 Ti" gibi bir anlama yordum umarım öyle bir şey yoktur